Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έτσι θα περάσουν το πρώτο Πάσχα τους ως ζευγάρι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έτσι θα περάσουν το πρώτο Πάσχα τους ως ζευγάρι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έτσι θα περάσουν το πρώτο Πάσχα τους ως ζευγάρι

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετρούν περίπου εννιά μήνες κοινής πορείας και παραμένουν full in love. 

Η ξανθιά παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει βρει τον άνθρωπό της στο πρόσωπό του επιχειρηματία και έτσι οι δυο τους είναι αχώριστοι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real” η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν προγραμματίσει να περάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ειδικότερα, τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και την Κυριακή του Πάσχα, σύσσωμη η παρέα θα απολαύσει το γεύμα της στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια, μέρος όπου το ζευγάρι στεγάζει τον έρωτά του τους τελευταίους μήνες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιμελήθηκε προσωπικά τα τραπέζια και έχει ήδη φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια. 

Η παρουσιάστρια τα πάει καλά με τη μαγειρική, καθώς πολλές είναι οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τις λαχταριστές δημιουργίες της.

“Θα περάσουμε τις ημέρες του Πάσχα οικογενειακά. Η κατάσταση με την πανδημία είναι περίεργη και είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν οι γονείς μου να ταξιδέψουν από τη Ρόδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ και ο Βασίλης θα κάνουμε μαζί Ανάσταση”, δηλώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έτσι θα περάσουν το πρώτο Πάσχα τους ως ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8815528338033614045
Σχόλια
item