Σιγά τα ζουμιά: Η σύντροφος του Αλέξη Παππά «ξαναχτυπά»: «Είμαι με έναν Θεό από την Ελλάδα» Σιγά τα ζουμιά: Η σύντροφος του Αλέξη Παππά «ξαναχτυπά»: «Είμαι με έναν Θεό από την Ελλάδα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σιγά τα ζουμιά: Η σύντροφος του Αλέξη Παππά «ξαναχτυπά»: «Είμαι με έναν Θεό από την Ελλάδα»

Ερωτευμένος φουλ είναι ο Αλέξης Παππάς με την Alessia Demetz μετά και το ταξίδι που έκανε στο Ντουμπάι για να τη συναντήσει. Οι δύο τους πέρασαν χρόνο μαζί, ενώ το βράδυ της Δευτέρας ο Αλέξης Παππάς έκανε και την πρώτη κοινή ανάρτηση με την Alessia.

Μάλιστα τη φωτογραφία που κοινοποίησε ο ηθοποιός σχολίασε η σύντροφός του με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι με έναν Θεό, έναν Θεό από την Ελλάδα. Το όνομα του είναι Αλέξης, ναι είμαστε μαζί, δε μπορούμε να το φανταστούμε. Ο έρωτας είναι παντού. Θέλω να το αισθανθώ γιατί είναι τόσο τέλειο. Θέλω να δώσω την αγάπη μου, θέλω να δώσω ό,τι έχω. Ο Αλέξης είναι ο καλύτερος αλήθεια. 

Ο Αλέξης μου είπε πρώτος σ’αγαπώ. ‘Έβλεπα το Survivor όταν ήταν εκεί ο Αλέξης τώρα δε το βλέπω” είπε στο βίντεο της ενώ όταν πληροφορήθηκε ότι ο Αλέξης Παππάς δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή της λέγοντας: “Πότε ανέβασε φωτογραφία μαζί μου; Δεν την έχω δει. Δε ξέρω για τι πράγμα μιλάτε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Alessia Demetz.

epirusblog.gr
5 of 5
Σιγά τα ζουμιά: Η σύντροφος του Αλέξη Παππά «ξαναχτυπά»: «Είμαι με έναν Θεό από την Ελλάδα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7341328934080542898
Σχόλια
item