Συγκινητική αποκάλυψη από τον Π.Κονδυλάτο: «Έχω δεχθεί απόρριψη από τον ίδιο μου τον πατέρα» (βίντεο) Συγκινητική αποκάλυψη από τον Π.Κονδυλάτο: «Έχω δεχθεί απόρριψη από τον ίδιο μου τον πατέρα» (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συγκινητική αποκάλυψη από τον Π.Κονδυλάτο: «Έχω δεχθεί απόρριψη από τον ίδιο μου τον πατέρα» (βίντεο)

Ο Περικλής Κονδυλάτος εμφανίστηκε στο «Πρωινό» και με αφορμή ένα βίντεο της Σοφίας Μουτίδου προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

Με αφορμή τα όσα ανέφερε η Σοφία Μουτίδου για την σχέση με τον πατέρα της, ο Περικλής Κονδυλάτος εξομολογήθηκε τα δικά του βιώματα.

Το κλίμα στην πρωινή εκπομπή «βάρυνε» ενώ ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως: «με θλίβει πάρα πολύ όλο αυτό».

O Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Είμαστε πολύ άνθρωποι που έχουμε ζήσει σε τέτοιου είδους οικογένειες και αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας κυνηγάει, αλλά να γίνει ένα κίνητρο για να βρούμε την αξία μόνοι μας. 

Έχω βιώσει απόρριψη από τον μπαμπά μου, δεν με αποδέχτηκε και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν τον ενδιέφεραν τα παιδιά του, δεν ήθελε να πάρει ευθύνες. Έχω βιώματα με τον πατέρα μου, αλλά καλύτερα να μην τα είχα

Αν είναι τα βιώματα να είναι άσχημα, καλύτερα να μην τα έχουμε στη ζωή μας. Υπήρχε βία, αλλά όχι προς εμένα και την αδερφή μου. 

Η ζωή τα εμπεριέχει όλα και εγώ είμαι πολύ καλά τώρα. Έχω καταλάβει την αξία μου, δεν περιμένω να μου τη δώσει αυτός. Σας βλέπω λίγο στεναχωρημένους, εγώ δεν είμαι».

Τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας «μούδιασαν» και δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν στα λεγόμενα του σχεδιαστή κοσμημάτων και πρώην παίκτη του Survivor.

Συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Έχω τεράστιες ευαισθησίες για τις σχέσεις γονιών με παιδιά… Έχω κι εγώ κά ποια βιώματα, γι’ αυτό… Και με θλίβει πάρα πολύ όλο αυτό».

epirusblog.gr
5 of 5
Συγκινητική αποκάλυψη από τον Π.Κονδυλάτο: «Έχω δεχθεί απόρριψη από τον ίδιο μου τον πατέρα» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6311485506948426760
Σχόλια
item