Δωροθέα Μερκούρη: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας! Δωροθέα Μερκούρη: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δωροθέα Μερκούρη: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας!

Η Δωροθέα Μερκούρη διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και φινετσάτα σπίτια στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Πλάκα.

Είναι μια γυναίκα με στιλ και ωραία αισθητική και αυτό το το έχει περάσει και στην διακόσμηση του σπιτιού της στην Πλάκα.

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως το σπίτι της το έχει διακοσμήσει εντελώς μόνη της και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.

«Αυτό το σπίτι το αγάπησα πολύ, όταν ήρθα στην Αθήνα. Μένω εδώ από τότε που γύρισα από την Ιταλία και ήθελε πολλή δουλειά. Και μπόρεσα και το έφτιαξα και μένω εδώ με τα γατάκια μου και τις δύο κόρες μου», είχε πει συγκεκριμένα σε παλαιότερες της δηλώσεις.

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει καταφέρει να συνδυάσει την κλασσική διακόσμηση με κάποια πιο μοντέρνα στοιχεία, ενώ η ιταλική φινέτσα είναι αισθητή σε πολλούς από τους χώρους του σπιτιού.

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι πολύ ενεργή στον κόσμο των social media και έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το σπίτι της στην Πλάκα.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το σπίτι της.

epirusblog.gr
5 of 5
Δωροθέα Μερκούρη: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 135804152044504822
Σχόλια
item