«Βούλιαξε» η Ερμού την πρώτη Κυριακή «ελευθερίας» με ανοιχτά τα καταστήματα [εικόνες] «Βούλιαξε» η Ερμού την πρώτη Κυριακή «ελευθερίας» με ανοιχτά τα καταστήματα [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Βούλιαξε» η Ερμού την πρώτη Κυριακή «ελευθερίας» με ανοιχτά τα καταστήματα [εικόνες]

Ανοιχτά είναι και σήμερα Κυριακή, τα καταστήματα, με αρκετό κόσμο να έχει κατέβει στο κέντρο της Αθήνας να κάνει τα ψώνια του, συνδυάζοντάς τα με βόλτα, μιας και ο καιρός είναι καλός.

Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στον εμπορικό πεζόδρομο της Ερμού αλλά και στις καφετέριες που έχουν «βουλιάξει» από κόσμο από νωρίς το πρωί.

Κόσμος στην οδό Ερμού έξω από εμπορικά καταστήματα , Κυριακή 16 Μαΐου 2021.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, όσοι δεν έχουν φύγει εκτός Αθηνών για το Σαββατοκύριακο, ξεχύθηκαν στα ανοιχτά μαγαζιά, όπου οι πολίτες μπορούν πλέον να κάνουν ελεύθερα τα ψώνια τους, χωρίς ναΟυρές στα καταστήματα

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/boyliaxe-ermoy-tin-kyriaki-anoihta-ta-katastimata χρειάζεται να στείλουν sms, καθώς το click away και το click inside αποτελούν πια παρελθόν.

Δεν έλειψαν ωστόσο οι ουρές αφού οι περιορισμοί στον αριθμό των ατόμων στα καταστήματα παραμένουν. Ο κόσμος φορά τις μάσκες του και προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις όσο αυτό είναι εφικτό.

Ουρές στα καταστήματα

Από την πλευρά τους οι έμποροι, κάνουν προσφορές και εκπτώσεις προκειμένου να προσεγγίσουν περισσότερο κόσμο. Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 21.00.

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα -Τα ωράρια λειτουργίας

Από τις 7 σήμερα το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα του λιανεμπορίου, τα πολυκαταστήματα, τα εκπτωτικά χωριά, τα shops in shop, και τα κομμωτήρια.

Ο κόσμος ψωνίζει χωρίς να στείλει μήνυμα πριν

Ενώ με διευρυμένο ωράριο μέχρι και τις 22:30 θα λειτουργήσουν καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, βενζινάδικα, καθαριστήρια, pet shop, και καταστήματα καπνικών. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά και την Κυριακή 23 Μαΐου.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίταςepirusblog.gr
5 of 5
«Βούλιαξε» η Ερμού την πρώτη Κυριακή «ελευθερίας» με ανοιχτά τα καταστήματα [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8044819099520414914
Σχόλια
item