Γιάννενα: Ολοκληρώνεται η παρέμβαση στην οδό Εφύρας Γιάννενα: Ολοκληρώνεται η παρέμβαση στην οδό Εφύρας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ολοκληρώνεται η παρέμβαση στην οδό Εφύρας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες αποκατάστασης, αναβάθμισης και ασφαλτόστρωσης της οδού Εφύρας, που αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Τα σημεία όπου εξελίσσονται εργασίες επισκέφθηκαν σήμερα ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 450.000 ευρώ. Στο πλαίσιο της ίδιας εργολαβίας έγιναν εργασίες στον κόμβο, όπως και πλήρης αναβάθμιση του χώρου όπου γίνεται η λαϊκή αγορά.

Παράλληλα ανακατασκευάζονται τα πεζοδρόμια, ενώ έχει προηγηθεί η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης. Παρεμβάσεις μικρότερης κλίμακας θα γίνουν και σε άλλους δρόμους της ίδιας περιοχής.


«Οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό Εφύρας λύνουν προβλήματα της περιοχής. Κάνουμε το χρέος μας προς τους πολίτες. 

Και το χρέος μας δεν είναι άλλο από το να προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιώσουμε τις υποδομές, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής, να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά τους. 

Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σε όλες τις συνοικίες, σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

«Οι παρεμβάσεις που γίνονται στο οδικό δίκτυο και οι εργασίες που θα ξεκινήσουν στο δασύλλιο Γορίτσας, αποτελούν ουσιαστικά ένα πλέγμα έργων που απαντά ολοκληρωμένα και συνολικά στα σοβαρά προβλήματα της περιοχής. 

Οι εργασίες στην οδό Εφύρας ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες, λίγες μέρες, ενώ πολύ σύντομα θα εγκατασταθεί ο ανάδοχος και θα ξεκινήσει τα έργα στο δασύλλιο σύμφωνα με την μελέτη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας», τόνισε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ολοκληρώνεται η παρέμβαση στην οδό Εφύρας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 459481507480257939
Σχόλια
item