Σεμίνα Διγενή: «Η Παπαχαραλάμπους έχει καταφέρει να τη σεβόμαστε και αυτό δεν αλλάζει με μια χυδαία πληροφορία» Σεμίνα Διγενή: «Η Παπαχαραλάμπους έχει καταφέρει να τη σεβόμαστε και αυτό δεν αλλάζει με μια χυδαία πληροφορία» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σεμίνα Διγενή: «Η Παπαχαραλάμπους έχει καταφέρει να τη σεβόμαστε και αυτό δεν αλλάζει με μια χυδαία πληροφορία»

Σε μια υποστηρικτική ανάρτηση προχώρησε η Σεμίνα Διγενή αναφερομένη στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μετά τους ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο γνωστός κωμικός υποστήρξε στο απολογητικό του υπόπνημα πως στο παρελθόν διατηρούσε ερωτική σχέση με την ίδια, εν γνώσει της συζύγου του.

Η ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Γνωριζόμαστε σ αυτήν την πόλη.. Ηθοποιοί και δημοσιογράφοι λίγο περισσότερο. Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους την ξέρουμε καλά κι έχει καταφέρει, όλα αυτά τα χρόνια, να τη σεβόμαστε.

Κι αυτό δεν αλλάζει, με μια χυδαία "πληροφορία", που δεν ζητήθηκε κιόλας... Είμαστε μαζί της».

Η υποστηρικτική ανάρτηση της Σεμίνας Διγένη για την Παπαχαραλάμπους με αφορμή τους ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη

"Πριν κάνει την καταγγελία η Άννα Μαρία είχαμε..."

Η ισχύς εν τη ενώσει ισχύει με το παραπάνω στην δική τους περίπτωση και μαζί έκαναν φέτος την τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς στο “Ερωτας με διαφορά”.

Οι τρείς πρωταγωνιστές, η Φαίη Ξυλά, ο Βασίλης Μίχας και ο Φάνης Μουρατίδης φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μιλούν για τον έρωτα, το φλέρτ, τις αποτυχίες και το ρίσκο, τις αναπάντεχες εμπειρίες, την οικογένεια αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Η σύζυγός σου, η 'Αννα Μαρία Παπαχαρλάμπους, ήταν ανάμεσα σε εκείνες τις θαρραλέες γυναίκες που βρήκαν την δύναμη να πρωτοστατήσουν στις πρόσφατες καταγγελίες και να δώσει την δική της αλήθεια για αυτά που βίωσε. 'Ήρθε πια η ώρα της εξυγίανσης στο χώρο σας;

Η εξυγίανση είναι μεγάλη κουβέντα και εγώ με τις μεγάλες κουβέντες τρομάζω. Γιατί σε αυτή την χώρα, όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν που λέει και το τραγούδι.

'Ήρθε όμως η ώρα να γίνει πια συνείδηση σε όλους, ότι η δική μας δουλειά δεν είναι χόμπι, αλλά είναι επάγγελμα και λειτούργημα. Δεν είναι μια δουλειά που συμβαίνει δίπλα μας και αφορά κάποιους... celebrities που μας ταλαιπωρούν. 

Οι ιστορίες αυτών των ανθρώπων που με γενναιότητα βγήκαν μπροστά, φτιάχνουν πια όραμα, προοπτική, βάζουν ένα παράθυρο εκεί που υπάρχει τοίχος. Δεν είναι τόσο εύκολο. Χρειάζεται επαγγελματική δεοντολογία και σεβασμός. 

Να βρούμε έναν τρόπο να χαλιναγωγήσουμε τις ορμές μας. Να γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχουν και συνέπειες για τις πράξεις μας.

'Ήσουν θετικός όταν εκείνη θέλησε να δημοσιοποιήσει την δική της καταγγελία;

'Ήμουν θετικός και είμαι θετικός σε οτιδήποτε συνεχίζει να αιμορραγεί, να του δώσουμε το χώρο να επουλωθεί και να θεραπευτεί. 

Είτε με να το βγει στο φως, είτε μέσω μιας αντίδρασης. Είτε αφορά την γυναίκα μου ή ένα φίλο μου ή ακόμη και κάποιον που δεν γνωρίζω, είμαι πάντα θετικός και θα είμαι πάντα εκεί.

Το είχατε συζητήσει με τα παιδιά σας, για να είναι ενήμερα για όσα επακολουθήσουν με την κίνηση της μητέρας τους;

Εννοείται αυτό είναι αυτονόητο, δεν θα τα αφήναμε σε καμία περίπτωση εκτεθειμένα.

epirusblog.gr
5 of 5
Σεμίνα Διγενή: «Η Παπαχαραλάμπους έχει καταφέρει να τη σεβόμαστε και αυτό δεν αλλάζει με μια χυδαία πληροφορία»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5036230215854284177
Σχόλια
item