Από φωνή... κορμάρα: Η Ι.Μαλέσκου «έκαψε» ξανά τους τηλεοπτικούς μας δέκτες! - Άφησε τον χορό και έπιασε το τραγούδι Από φωνή... κορμάρα: Η Ι.Μαλέσκου «έκαψε» ξανά τους τηλεοπτικούς μας δέκτες! - Άφησε τον χορό και έπιασε το τραγούδι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Από φωνή... κορμάρα: Η Ι.Μαλέσκου «έκαψε» ξανά τους τηλεοπτικούς μας δέκτες! - Άφησε τον χορό και έπιασε το τραγούδι

Η Ιωάννα Μαλέσκου, που τις τελευταίες ημέρες «έβαζε φωτιά» τους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον χορό της, βρέθηκε στο σπίτι του «House of Fame» και με την πρώτη ευκαιρία έπιασε... μικρόφωνο για να μας δείξει και τις φωνητικές της ικανότητες.

Χαλαρή και χαμογελαστή, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ συνομίλησε με τους παίκτες και δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο, κάνοντας ντουέτο με τον Γιάννη Αρβανιτίδη.

«Δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Δεν ήξερα ότι θα τραγουδήσω. Εντάξει, τι ντροπή στο πανελλήνιο», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, που πριν από λίγες ημέρες χόρεψε χορό της κοιλιάς, εντυπωσιάζοντας.

«Νομίζω ότι έβγαλα την ψυχή μου, αλλά έβγαλα και την ψυχή του Γιάννη, διότι δεν περίμενε ότι θα κάνει ντουέτο με μένα», πρόσθεσε. Η παρουσιάστρια τραγούδησε και χόρεψε, δείχνοντας να το διασκεδάζει.


Δείτε τους χορούς της Μαλέσκου 

epirusblog.gr
5 of 5
Από φωνή... κορμάρα: Η Ι.Μαλέσκου «έκαψε» ξανά τους τηλεοπτικούς μας δέκτες! - Άφησε τον χορό και έπιασε το τραγούδι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8359226997790641476
Σχόλια
item