Η Ariana Grande παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον εκλεκτό της καρδιάς της Dalton Gomez Η Ariana Grande παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον εκλεκτό της καρδιάς της Dalton Gomez | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ariana Grande παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον εκλεκτό της καρδιάς της Dalton Gomez

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ariana Grande καθως παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της,  Dalton Gomez υπό άκρα μυστικότητα σε μια μικρή αλλά ρομαντική τελετή, στο σπίτι του ζευγαριού στο Montecito.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι έκανε μια μικρή τελετή με μόλις 20 άτομα ενώ ήταν μια ρομαντική στιγμή με το ζευγάρι και τις δύο οικογένειες να «είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο χαρά και αγάπη».

Η Grande είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον 25χρονο μεσίτη, μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης, τον περασμένο Δεκέμβριο ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με το δαχτυλίδι του αρραβώνα.

 Κατά τη διάρκεια της καραντίνας το ζευγάρι ζούσε μαζί στο Λος Άντζελες και συχνά ανέβαζαν κοινές φωτογραφίες τους. Σε μία φωτογραφία τους, η Ariana είχε γράψει χαρακτηριστικά «η καρδιά μου, ο άνθρωπός μου».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ariana Grande παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον εκλεκτό της καρδιάς της Dalton Gomez
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6410153189446996789
Σχόλια
item