7 λόγοι που οι κοντές «σηκώνουν ανάστημα» στις ψηλές

Επειδή οι γονείς μου είναι ψηλοί θεωρούσαν δεδομένο ότι το παιδί τους θα έχει ύψος πάνω από 1,70 με δίμετρα πόδια... Καθώς, όμως, υπήρξα αντιδραστικό στοιχείο πριν ακόμα μπουσουλίσω, έκανα την επανάστασή μου, παραμένοντας κοντή. 

Πάρολο που υπήρξαν αρκετοί/(-ες) μέσα στα χρόνια που προσπάθησαν να με κάνουν να αισθανθώ μειονεκτικά για το ταπεινό μου ύψος, εξακολουθώ να πιστεύω πως το να είσαι κοντή έχει πολλά πλεονεκτήματα. 

Τόσα πολλά μάλιστα που είναι αρκετά για να σηκώσει κάθε απανταχού «τάπα» ανάστημα στις ψηλές!

Χωράς παντού (και πουθενά δεν περισσεύεις)

Άσε τις ψηλές να στριμώχνονται σε αυτοκίνητα, λεωφορεία και αεροπλάνα. Όταν είσαι κοντή μπορείς να ξεδιπλώσεις με άνεση τα στρουμφοπόδια σου, να τεντωθείς ή ακόμα και να αλλάξεις τη στάση του σώματός σου για να βολευτείς καλύτερα. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Μπορείς να ψηλώσεις όποτε θέλεις...

...φορώντας όποιο ψηλοτάκουνο επιλέξεις. Οι επιλογές είναι πολλές και ποτέ δεν θα νιώσεις περίεργα, επειδή πήρες μερικούς πόντους. Μπορείς να φορέσεις 15ποντες γόβες περήφανα και πάλι να μην είσαι η ψηλή μέσα στον χώρο.

Οι ψηλές είναι για την παρέλαση και οι κοντές...

Μπορεί να περνάς απαρατήρητη σε μια συναυλία ή στην ουρά για το μπαρ, όμως, όχι στους άντρες! Η πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού θεωρεί τις κοντές, απίστευτα σέξι και χαριτωμένες ταυτόχρονα. 

Ορισμένοι ψυχολόγοι μάλιστα, υποστηρίζουν ότι αυτή η έλξη συμβαίνει γιατί οι μικροκαμωμένες γυναίκες βγάζουν στην επιφάνεια το προστατευτικό τους στοιχείο.

Δεν θα είσαι ποτέ πιο ψηλή από τον σύντροφό σου

Έστω ότι ερωτεύτηκες και αγάπησες έναν κοντούλη... Κατά πάσα πιθανότητα παραμένεις πιο κοντή από αυτόν ακόμη κι αν φοράς ψηλοτάκουνα. Στα μάτια σου αυτός ο γλυκούλης λούτρινος αρκούδος θα μοιάζει καλοκάγαθος γίγαντας!

Για πάντα νέα

Σίγουρα, μπορεί να είναι ενοχλητικό να σου λένε ότι φαίνεσαι μικρότερη, απ' ότι πραγματικά είσαι όταν είσαι 20 χρονών, όταν όμως πατήσεις τα 40 θα χαίρεσαι και θα κομπάζεις γι' αυτό. Μπορείς να κρύψεις και μερικά χρονάκια... Ποιος θα το καταλάβει άλλωστε;

Στα δύσκολα θα λάβεις μια χείρα βοηθείας

Η αλήθεια είναι ότι τα ψηλά ράφια είναι η Νέμεσις της Κοντής! Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να μη βρεθεί στον δρόμο της κάποιος ευγενικός άνθρωπος για να προσφέρει μια χείρα βοηθείας ή αν είναι αντικοινωνικός ένα σκαμπό. 

Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, τόσα χρόνια η Κοντή μια χαρά ξέρει και αυτοσχεδιάζει για να τα βγάζει πέρα μόνη της. 

Τα παιδιά σε λατρεύουν

Κανείς σε αυτόν τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, δεν ένιωσε να απειλείται ποτέ από κοντό άνθρωπο - πόσο μάλλον από μικροκαμωμένες κοπέλες. 

Τα παιδιά σε λατρεύουν και θέλουν να παίξουν μαζί σου κυρίως, επειδή με το ύψος σου μοιάζει μέλος... της συμμορίας τους. Όπως και 'χει είναι ευτυχία να είσαι περιτρυγυρισμένη από γλυκές φατσούλες που αποζητούν την παρέα σου.

epirusblog.gr
5 of 5
7 λόγοι που οι κοντές «σηκώνουν ανάστημα» στις ψηλές
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6947389077356214969
item