Γενέθλια για τον Κωστή Μαραβέγια: Η Τόνια Σωτηροπούλου τον “γιορτάζει” με 7 αδημοσίευτες φωτογραφίες του Γενέθλια για τον Κωστή Μαραβέγια: Η Τόνια Σωτηροπούλου τον “γιορτάζει” με 7 αδημοσίευτες φωτογραφίες του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γενέθλια για τον Κωστή Μαραβέγια: Η Τόνια Σωτηροπούλου τον “γιορτάζει” με 7 αδημοσίευτες φωτογραφίες του

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Κωστής Μαραβέγιας! Ο γνωστός τραγουδιστής συμπληρώνει 46 χρόνια ζωής, βιώνοντας την ευτυχία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Τα τελευταία χρόνια ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι ζευγάρι με την Τόνια Σωτηροπούλου. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση και απολαμβάνουν κάθε στιγμή αυτής. 

Ανήμερα, λοιπόν, των γενεθλίων του Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. 

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε οκτώ φωτογραφίες από διάφορες στιγμές τους με τον τραγουδιστή και του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο. 

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Κι αν οι δημοσιογράφοι επιμένουν να τους ρωτούν για το ενδεχόμενο ενός γάμου, εκείνοι φαίνεται ότι ήδη ζουν ως παντρεμένοι.

Δες φωτογραφίες:

epirusblog.gr
5 of 5
Γενέθλια για τον Κωστή Μαραβέγια: Η Τόνια Σωτηροπούλου τον “γιορτάζει” με 7 αδημοσίευτες φωτογραφίες του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7610552593272886093
Σχόλια
item