Άρτα: Τον Ιούνιο η δημοπράτηση κατασκευής γηπέδων 5x5 απο τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη Άρτα: Τον Ιούνιο η δημοπράτηση κατασκευής γηπέδων 5x5 απο τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Τον Ιούνιο η δημοπράτηση κατασκευής γηπέδων 5x5 απο τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη

Τον Ιούνιο η δημοπράτηση της κατασκευής γηπέδων 5x5 στον Άγιο Νικόλαο Πηγών, Σκουληκαριάς, Καστανιάς καθώς και αντικατάσταση του χλοοτάπητα του Διαδημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου "Κάμποι Δημαριού" με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. 

Έργο προϋπολογισμού αξίας 490.000 € του οποίου την δημοπράτηση και την επίβλεψη αναλαμβάνει ο Δήμος Ζηρού.

Την προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και Δήμου Ζηρού για την τεχνική υποστήριξη υπέγραψαν οι Δήμαρχοι των δυο Δήμων παρουσία και του Δημοτικού Συμβούλου Αιμίλιου Αντωνάκη.

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη ευχαριστεί τον Δήμο Ζηρού για την στήριξη και βοήθεια που παρέχουν οι υπηρεσίες του σε μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία, μιας και είναι γνωστό το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.

«Αν και οι χρηματοδοτήσεις είναι εξασφαλισμένες δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα του Δήμου καθυστερούν τόσο στην δημοπράτηση τους, όσο και στην εκτέλεση λόγω έλλειψης προσωπικού. 

Με αποκλειστική ευθύνη του Κράτους αρκετοί μικροί Δήμοι αν και εδώ και δυο χρόνια έχουν εξασφαλίσει την έγκριση θέσεων Μηχανικών (2 θέσεις για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη) ακόμη δεν έχει βγει η σχετική προκήρυξη», αναφέρει στα social media ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Τον Ιούνιο η δημοπράτηση κατασκευής γηπέδων 5x5 απο τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 960298210583498105
Σχόλια
item