Γιάννενα: Δήμος Ιωαννιτών - Διαγωνισμός για Το Ομορφότερο Μπαλκόνι Της Πόλης! Μέχρι 5 Ιουνίου Οι Δηλώσεις Συμμετοχής Γιάννενα: Δήμος Ιωαννιτών - Διαγωνισμός για Το Ομορφότερο Μπαλκόνι Της Πόλης! Μέχρι 5 Ιουνίου Οι Δηλώσεις Συμμετοχής | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δήμος Ιωαννιτών - Διαγωνισμός για Το Ομορφότερο Μπαλκόνι Της Πόλης! Μέχρι 5 Ιουνίου Οι Δηλώσεις Συμμετοχής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος προκηρύσσει διαγωνισμό για το ομορφότερο μπαλκόνι της πόλης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Τμήματος Περιβάλλοντος που σκοπό έχει να παρακινήσει όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες ώστε να δημιουργήσουν όμορφα και πολύχρωμα μπαλκόνια, βάζοντας τα φυτά και τα λουλούδια στην καθημερινότητά μας.


Μέχρι τις 5 Ιουνίου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστέλλουν τις φωτογραφίες από τα μπαλκόνια τους και τα στοιχεία τους στο email: antpamvotis@gmail.com.


Η επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας θα γίνει από το Τμήμα Περιβάλλοντος και στη συνέχεια το ομορφότερο μπαλκόνι θα φωτογραφηθεί από τον Δήμο και το υλικό θα αξιοποιηθεί από το γραφείο τουρισμού του Δήμου.


«Πρόκειται για μία από τις δράσεις που υλοποιούμε ως Δήμος για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. 


Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του φετινού εορτασμού το οποίο θα περιλαμβάνει ένα πλέγμα ενεργειών με επίκεντρο την λίμνη», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας. 

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δήμος Ιωαννιτών - Διαγωνισμός για Το Ομορφότερο Μπαλκόνι Της Πόλης! Μέχρι 5 Ιουνίου Οι Δηλώσεις Συμμετοχής
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9031603475578933013
Σχόλια
item