5 πράγματα που ξεχωρίζουν τους δισεκατομμυριούχους από τους «κοινούς θνητούς»

Τους γνωρίζουμε γιατί είναι πλούσιοι, για την ακρίβεια είναι πολύ πλούσιοι, όμως πέρα απ ‘ αυτό ποια είναι τα κοινά τους χαρακτηριστικά; Τι είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους “κοινούς” θνητούς; Πως δημιούργησαν τόσο μεγάλη περιουσία

Αυτά είναι τα ερωτήματα που μας έρχονται πρώτα στο μυαλό όταν μιλάμε για δισεκατομμυριούχους. Είναι άνθρωποι που έχουν βρεθεί ψηλά στην κατάταξη της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και συχνά γίνονται αντικείμενο συζήτησης. 

Εκτός όμως από το μέγεθος του τραπεζικού τους λογαριασμού, πολλοί από αυτούς έχουν και κάποια κοινά χαρακτηριστικά, που τους βοήθησαν να επιτύχουν.

Δείτε παρακάτω τα 5 χαρακτηριστικά που έχουν όλοι οι δισεκατομμυριούχοι:

Είναι λεπτολόγοι

Πολλοί από τους δισεκατομμυριούχους που γνωρίζουμε σήμερα είχαν εμμονή στην παραμικρή λεπτομέρεια, αν και αν ρωτούσες τους ίδιους θα σου έλεγαν ότι ήταν απλά σχολαστικοί. 

Ο Στιβ Τζομπς, ο Κόνραντ Χίλτον, ο Χάουαρντ Χιούτζες και ο Καρλ Αλμπρεχτ ήταν όλοι απίστευτα λεπτολόγοι. Φαίνεται ότι αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των πολύ πλούσιων.

Αϋπνία

Οι εργασιομανείς άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των δισεκατομμυριούχων, συχνά δεν μπορούν να κλείσουν μάτι. 

Είναι ένα πρόβλημα που έχει αναφερθεί ότι αντιμέτωπίζουν συχνά οι πολύ πλούσιοι άνθρωποι, καθώς βάζουν την εργασία τους πάνω από την υγεία τους. Στην Κίνα αυτό ήταν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο έχει οδηγήσει σε μια νέα εμμονή με την υγιεινή διαβίωση.

Ένστικτο

Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, ωστόσο πολλοί δισεκατομμυριούχοι είναι πολύ καλοί στο να μπορούν να κάνουν προβλέψεις και συχνά να πέφτουν “μέσα”. Είναι ένα έμφυτο ταλέντο το οποίο έχουν οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι και το χρησιμοποιούν στις καθημερινές τους επιχειρηματικές συναλλαγές.

Γοητεία

Σίγουρα οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι δεν είναι άντρες που θα τους έλεγες γοητευτικούς, ωστόσο πολλοί από αυτούς έχουν μια αύρα που τους κάνει να ξεχωρίζουν. 

Οι περισσότεροι ξεκίνησαν από το τίποτα, και στην πορεία κατάφεραν να κάνουν απίστευτα πράγματα, κάνοντας τους άλλους που τους έβλεπαν να πιστεύουν ότι ήταν πιο γοητευτικοί απ’ ότι ήταν στην πραγματικότητα.

Αντικειμενικότητα

Πολλοί από εμάς είμαστε σε θέση να διαμορφώσουμε απόψεις που βασίζονται μόνο στα δικά μας συναισθήματα και εμπειρίες, με αποτέλεσμα να είμαστε ανίκανοι να ακούσουμε την άποψη των άλλων.

Οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι είναι πραγματιστές και μπορούν να δουν τη μεγαλύτερη εικόνα, ενώ είναι πάντα αμερόληπτοι και οι απόψεις τους είναι πολύ μπροστά από την εποχή τους. Η αντικειμενικότητα τους μπορεί μερικές φορές να μην αρέσει στους άλλους, ωστόσο δεν επηρεάζονται από τις μικρές καθημερινές λεπτομέρειες της ζωής.

ΠΗΓΗ

epirusblog.gr
5 of 5
5 πράγματα που ξεχωρίζουν τους δισεκατομμυριούχους από τους «κοινούς θνητούς»
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3932359174467522898
item