Πάιατ: «ΗΠΑ και Ελλάδα γιορτάζουν το 2021 ως φίλοι και σύμμαχοι» Πάιατ: «ΗΠΑ και Ελλάδα γιορτάζουν το 2021 ως φίλοι και σύμμαχοι» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πάιατ: «ΗΠΑ και Ελλάδα γιορτάζουν το 2021 ως φίλοι και σύμμαχοι»

Στην Αλεξανδρούπολη παρέστη και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος

Η εν εξελίξει μεγάλη στρατιωτική άσκηση «DEFENDER Europe 2021» στην οποία συμμετέχουν δυνάμεις από 16 χώρες έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στην Αλεξανδρούπολη.

Στο λιμάνι της πόλης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, σήμερα και οι Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνος Φλώρος και Τζέφρι Πάιατ, τονίζοντας τη στρατηγική σημασία της περιοχής και επιθεωρώντας τις προετοιμασίες που γίνονται για την προώθηση εξοπλισμού και υλικού στις δυνάμεις οι οποίες μετέχουν στην άσκηση.

Για «σημαντικούς πυλώνες ενεργειακής ανάπτυξης» έκανε λόγο ο Αμερικανός Πρέσβης (που έκανε δηλώσεις μπροστά στο επετειακό άρμα που παρέλασε στην Αθήνα για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση) αναφερόμενος στα λιμάνια Καβάλας και Αλεξανδρούπολης και τόνισε το έντονο ενδιαφέρον των ΗΠΑ για ενεργειακές επενδύσεις στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

«Οι ΗΠΑ και η Ελλάδα γιορτάζουν το 2021 ως φίλοι και σύμμαχοι, η αμυντική μας σχέση σε υψηλό επίπεδο ρεκόρ», έγραψε νωρίτερα σε ανάρτησή του ο Πάιατ.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Πάιατ: «ΗΠΑ και Ελλάδα γιορτάζουν το 2021 ως φίλοι και σύμμαχοι»
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8176549420500904288
Σχόλια
item