Χαρδαλιάς για την φωτιά στο Σχίνο: Από καύση υπολειμμάτων σε ελαιώνα ξεκίνησε η πυρκαγιά που έκαψε 20.000 στρέμματα Χαρδαλιάς για την φωτιά στο Σχίνο: Από καύση υπολειμμάτων σε ελαιώνα ξεκίνησε η πυρκαγιά που έκαψε 20.000 στρέμματα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χαρδαλιάς για την φωτιά στο Σχίνο: Από καύση υπολειμμάτων σε ελαιώνα ξεκίνησε η πυρκαγιά που έκαψε 20.000 στρέμματα

Από ελαιώνα και από καύση υπολειμμάτων και κλαδιών ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά που καίει από το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Σχίνο Κορινθίας σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε την κοινότητα για το επιχειρησιακό κομμάτι της κατάσβεσης λέγοντας πως επιχειρούν αυτή την ώρα 265 πυροσβέστες με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, υδροφόρες και εθελοντές ενώ σημείωσε πως όλα τα διαθέσιμα μέσα εναέριας πυρόσβεσης έπεσαν στη «μάχη» κατά της μεγάλης πυρκαγιάς.

«Τέθηκαν σε επιφυλακή δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν διάφοροι οικισμοί και έγιναν προληπτικές απομακρύνσεις», είπε.

«Το ανακριτικό κάνει τη δουλειά και πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα» είπε ο υφυπουργός και υπογράμμισε πως: «Θα είναι μια δύσκολη βραδιά. Δίνουμε μάχη σε δύσκολες συνθήκες».


epirusblog.gr
5 of 5
Χαρδαλιάς για την φωτιά στο Σχίνο: Από καύση υπολειμμάτων σε ελαιώνα ξεκίνησε η πυρκαγιά που έκαψε 20.000 στρέμματα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6132057118312489498
Σχόλια
item