Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: 17 χρόνια μετά τον χωρισμό, ξανά μαζί σε ρομαντική εξόρμηση Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: 17 χρόνια μετά τον χωρισμό, ξανά μαζί σε ρομαντική εξόρμηση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: 17 χρόνια μετά τον χωρισμό, ξανά μαζί σε ρομαντική εξόρμηση

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Daily Mail με την Τζένιφερ Λοπεζ και τον Μπεν Άφλεκ σε ρομαντική εξόρμηση στην ορεινή Montana, 17 χρόνια μετά από τον χωρισμό τους.

Η 51χρονη και ο 48χρονος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να κάνουν βόλτα με τζιπ στο χειμερινό θέρετρο, όπου ο 48χρονος διαθέτει σαλέ.

Πρόσωπο από το περιβάλλον τους φέρεται να είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. 

Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Jennifer είναι ευτυχισμένη», ενώ μία άλλη πηγή υποστήριξε στο E!News πως δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν, μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους, το 2004.

Αξίζει να πούμε, ότι πρόσφατα η Τζέι Λο χώρισε από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ και ο Μπεν Άφλεκ με την Άνα ντε Άρμας αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Gigli”, αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χώρισαν.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: splashnews

epirusblog.gr
5 of 5
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: 17 χρόνια μετά τον χωρισμό, ξανά μαζί σε ρομαντική εξόρμηση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5565744025983372763
Σχόλια
item