Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε 11 κιλά και μας δείχνει την ανανεωμένη σιλουέτα της – Φωτογραφίες Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε 11 κιλά και μας δείχνει την ανανεωμένη σιλουέτα της – Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε 11 κιλά και μας δείχνει την ανανεωμένη σιλουέτα της – Φωτογραφίες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να χάσει 11 ολόκληρα κιλά και συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθειά της να φτάσει στο επιθυμητό για εκείνη αποτέλεσμα. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ, πήγε χθες παραλία και μας έδειξε μέσα από τα social media την ανανεωμένη και άκρως σέξι σιλουέτα της!

Λίγο αργότερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε στα Instagram Stories της ότι έχασε 11 κιλά και πλέον βρίσκεται στα 61. 

Η ίδια διαθέτει ένα υπέροχο σώμα με καμπύλες, ωστόσο η παρουσιάστρια ήθελε να χάσει μερικά κιλά, κάτι που της έχει τονώσει ιδιαίτερα την αυτοπεποίθηση.

“H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. 

Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. 

Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. 

Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. 

Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία…” είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την απώλεια των κιλών της.

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε 11 κιλά και μας δείχνει την ανανεωμένη σιλουέτα της – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 790799326127044231
Σχόλια
item