Άρτα: "ΜΗ ΡΩΤΑΣ" - Η υπέροχη φωνή της Άρτινής ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΒΑ στο νέο τραγούδι του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΛΩΣΤΡΑΚΗ (VD) Άρτα: "ΜΗ ΡΩΤΑΣ" - Η υπέροχη φωνή της Άρτινής ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΒΑ στο νέο τραγούδι του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΛΩΣΤΡΑΚΗ (VD) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: "ΜΗ ΡΩΤΑΣ" - Η υπέροχη φωνή της Άρτινής ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΒΑ στο νέο τραγούδι του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΛΩΣΤΡΑΚΗ (VD)

"Μη Ρωτάς " είναι το Νέο  τραγούδι του Νεκταριου Κλωστράκη σε συνεργασία με την Μαρία Γκούβα και τον Γιάννη Θεοδωράκη...

Κυκλοφορεί επίσημα απο την Crete Records στις 30 Απριλίου σε καθε ηλεκτρονική πλατφόρμα σε κάθε γωνιά της γής!

Το τραγούδι ντύνει μουσικά ο σπουδαίος Κρητικός Συνθέτης και Μουσικός Νεκτάριος Κλωστρακης, ενώ Φωνητικά με την εντυπωσιακή φωνή της, η Μαρία Γκούβα  η οποία δίνει ζωή και αναπνοή στους στίχους του πιό διάσημου Κρητικόυ Στιχουργού, Γιάννη Θεοδωράκη!

Ο Νεκτάριος Κλωστράκης είναι από τους λίγους συνθέτες και παραγωγούς που αναζητά και διαλέγει να δουλέυει και να στηριζει  νέους και ταλαντούχους  τραγουδιστές και μουσικούς.

 'Ετσι και  αυτή τη φορά διάλεξε τους καλύτερους και τους πιό ταλαντούχους  να πλαισιώσουν την νέα καλλιτεχνική του δημιουργία που ονομάζεται "Μη Ρωτάς" .

Picture
Η υπέροχη φωνή της Μαρία Γκούβα, "ξεπλένει απο την ψυχή μας την σκόνη της καθημερινότητας" (Berthold Auerbach  συγραφέας )!

Η Μαριά Γκούβα γεννημένη στην Άρτα στις αρχές της χιλιετίας, αριστούχος σπουδάστρια του τμήματος Λαϊκή και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας, παίζει κανονάκι και τραγουδά απο πολύ μικρή ηλικία και έχει παρει μέρος σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ήπειρο ενώ τον τελευταίο χρόνο διασκευάζει παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια ενώ παράλληλα σχεδιάζει την κυκλοφορία του πρώτου της ολοκληρωμένου δίσκου! 

Σε αυτό το τραγούδι η συμμετοχή του Γιάννη Θεοδωράκη με τους στίχους του μας οδηγεί να ξαναγαπήσουμε ή να συνεχίσουμε να αγαπάμε ότι θεωρούμε οτι μας έχει εγκαταλείψει! Μια δήλωση πραγματικής αγάπης και πιστότητας που πραγματικά λείπει απο τις ζωές όλων μας!

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: "ΜΗ ΡΩΤΑΣ" - Η υπέροχη φωνή της Άρτινής ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΒΑ στο νέο τραγούδι του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΛΩΣΤΡΑΚΗ (VD)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5435730033726798352
Σχόλια
item