Γιάννενα: Σε ξεχωριστό χώρο τα rapid tests για τον εμπορικό κόσμο Γιάννενα: Σε ξεχωριστό χώρο τα rapid tests για τον εμπορικό κόσμο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σε ξεχωριστό χώρο τα rapid tests για τον εμπορικό κόσμο

Το νέο isobox, που θα υποδέχεται τους επαγγελματίες, μέλη του Επιμελητηρίου και τους εργαζόμενούς τους, προκειμένου να διενεργούν rapid test, «εγκαινίασε» κατά κάποιον τρόπο ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, παρουσία του περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, αλλά και του γενικού γραμματέα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Βασίλη Βασιλείου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Δημητρίου είχε προαναγγείλει τη δράση αυτή και τη συνεργασία που υπάρχει προς την κατεύθυνση της διευκόλυνσης των ελέγχων για επαγγελματίες με την περιφέρεια, την 6η ΥΠΕ και τον ΕΟΔΥ.

Βέβαια, η διενέργεια των ελέγχων δε γίνεται στον χώρο του Επιμελητηρίου στην οδό Αραβαντινού, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά στην κεντρική πλατεία, έξω από το διοικητήριο της περιφέρειας, όπου έχει τοποθετηθεί και δεύτερο isobox για το κοινό. 

Μάλιστα, σήμερα έγιναν και οι πρώτοι έλεγχοι σε 59 εμπόρους και εργαζόμενους, χωρίς να προκύψει κάποιο θετικό στον κορωνοϊό αποτέλεσμα.

Πηγή: agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε ξεχωριστό χώρο τα rapid tests για τον εμπορικό κόσμο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5908362964991636744
Σχόλια
item