Πρέβεζα: Δωρεάν rapid test την Παρασκευή στην είσοδο της Λαϊκής Αγοράς Πρέβεζας Πρέβεζα: Δωρεάν rapid test την Παρασκευή στην είσοδο της Λαϊκής Αγοράς Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Δωρεάν rapid test την Παρασκευή στην είσοδο της Λαϊκής Αγοράς Πρέβεζας

Ο Δήμος Πρέβεζας συμμετέχοντας ενεργά στο πρόγραμμα δράσεων ελέγχου και περιορισμού της εξάπλωσης του covid 19 ενημερώνει ότι σήμερα Παρασκευή 9/4/2021 και ώρες 9:45-14:00, κινητή μονάδα (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην είσοδο της Λαϊκής Αγοράς, όπου και θα πραγματοποιεί δωρεάν rapid test για όσους εργαζόμενους του Δήμου αλλά και πολίτες το επιθυμούν.

Η δράση υποστηρίζεται από το Δήμο Πρέβεζας η διαδικασία είναι πολύ σύντομη, ενώ όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε δωρεάν ελέγχους θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και την Αστυνομική τους ταυτότητα.

Το αποτέλεσμα θα αποστέλλεται με sms στο κινητό τηλέφωνο του εξεταζόμενου. Για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να προσέρχονται στο χώρο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (χρήση μασκών, αποστάσεις κλπ).
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δωρεάν rapid test την Παρασκευή στην είσοδο της Λαϊκής Αγοράς Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3082056648007607386
Σχόλια
item