Η Ελληνίδα με το πιο μεθυστικό βλέμμα και τη δική της σειρά μαγιό (photos) Η Ελληνίδα με το πιο μεθυστικό βλέμμα και τη δική της σειρά μαγιό (photos) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ελληνίδα με το πιο μεθυστικό βλέμμα και τη δική της σειρά μαγιό (photos)

Είναι από τις φορές που τα λόγια είναι περιττά μπροστά σ’ αυτά τα μάτια.

Σας έχει τύχει κάποια φορά να κοιτάτε ένα έργο τέχνης και να… χάνεστε στα χρώματά του ή… ταξιδεύετε από αυτό που βλέπετε μπροστά σας; Είμαστε σίγουροι πώς αν κάποια στιγμή κοιτάξετε τα μάτια της Χρυσής, τότε αυτόματα θα χάσετε την αίσθηση του χώρου και του χρόνου, μια και μιλάμε για το πιο μεθυστικό βλέμμα Ελληνίδας.

Βέβαια, αν σας πούμε πως η Χρυσή Κοσμίδου, για την οποία και σας γράφουμε είναι και γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, τότε θα καταλάβετε αυτόματα και από πού πηγάζει τόση ομορφιά… τοποθετημένη αρμονικά στο αγγελικό της πρόσωπο.

Η ξανθιά καλλονή μένει μόνιμα στην Νύμφη του Θερμαϊκού και ασχολήθηκε από μικρή με τον χώρο του μόντελινγκ. Η αγάπη της για τη μόδα και την δημιουργία την έκαναν να αναζητήσει και να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις πάνω σ’ αυτό το κομμάτι.

Έτσι, σπούδασε σχέδιο-πατρόν swimwear και στην συνέχεια δημιούργησε τη δική της σειρά. Αυτή την περίοδο είναι store manager σε καταστήματα ένδυσης, αλλά απολαμβάνει τις βόλτες της με τον Muffin, τον σκύλο της στον ελεύθερο χρόνο.

Πάντως, το μεγάλος της όνειρο είναι να μπορέσει να ταξιδέψει σε όσους περισσότερους προορισμούς γίνεται και όπως λέει και η ίδια, χωρίς covid και μάσκες.

Απολαύστε την…
epirusblog.gr
5 of 5
Η Ελληνίδα με το πιο μεθυστικό βλέμμα και τη δική της σειρά μαγιό (photos)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 62800985605975888
Σχόλια
item