Πρέβεζα: Και τρίτη εμβολιαστική γραμμή της pfizer αναμένεται στο νοσοκομείο της Πρέβεζας- Πρέβεζα: Και τρίτη εμβολιαστική γραμμή της pfizer αναμένεται στο νοσοκομείο της Πρέβεζας- | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Και τρίτη εμβολιαστική γραμμή της pfizer αναμένεται στο νοσοκομείο της Πρέβεζας-

Σταδιακά από σήμερα τα ραντεβού για τις ευπαθείς ομάδες

Θέμα ημερών είναι σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας η λειτουργία και τρίτης εμβολιαστικής γραμμής με σκεύασμα της pfizer στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Η εξέλιξη αυτή (η οποία επιτεύχθηκε με την συνεργασία της διοίκησης, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και τον ΕΟΔΥ) αναμένεται να αυξήσει "κατακόρυφα" τον αριθμό των εμβολιασμών στους 230 με 250 τη μέρα και να καλυφθεί έτσι το κενό που είχε δημιουργηθεί το περασμένο διάστημα αφήνοντας την Πρέβεζα στις τελευταίες θέσεις μεταξύ των Π.Ε της Ηπείρου.

Η λειτουργία της τρίτης γραμμής αναμένεται να ξεκινήσει σε δύο περίπου εβδομάδες και ήδη διαμορφώνεται ο χώρος που θα την φιλοξενήσει.

Εν τω μεταξύ σταδιακά ανοίγει από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα 19 Απριλίου, η πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού για Covid-19, για άτομα με υποκείμενα νοσήματα αυξημένου κινδύνου, ηλικίας από 18 έως 59 ετών.

Το άνοιγμα θα γίνεται σταδιακά, ανάλογα με το νόσημα. Την Τετάρτη 21 Απριλίου, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών θα ανοίξει η πλατφόρμα ραντεβού για εκπαιδευτικούς και πολίτες ηλικίας από 55 έως 59 ετών και τέλος το Σάββατο 24 Απριλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους πολίτες ηλικίας από 50 έως 54 ετών .
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Και τρίτη εμβολιαστική γραμμή της pfizer αναμένεται στο νοσοκομείο της Πρέβεζας-
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2271074840678470674
Σχόλια
item