Το «έφαγε» το Κατερινάκι η Κάτια; - Ποια θα αναλάβει το «τιμόνι» του My Style Rocks; Το «έφαγε» το Κατερινάκι η Κάτια; - Ποια θα αναλάβει το «τιμόνι» του My Style Rocks; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το «έφαγε» το Κατερινάκι η Κάτια; - Ποια θα αναλάβει το «τιμόνι» του My Style Rocks;

Στο «κόκκινο» είναι οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του My Style Rocks, με τους ιθύνοντες να σκέφτονται ποια θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» υπάρχουν δύο ερωτηματικά: Το πρώτο έχει να κάνει με το αν θα καταφέρει να βγει στον «αέρα» την επόμενη σεζόν.

Αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας και κατά πόσο τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, ώστε να προχωρήσει το concept.

To δεύτερο είναι ποια από τις δύο κυρίες, η Κάτια Ταραμπάνκο ή η Κατερίνα Στικούδη θα παρουσιάσει την εκπομπή.

Το όνομα της Κατερίνας Στικούδη, η οποία έχει παρουσιάσει το παιχνίδι και στο παρελθόν παραμένει στο τραπέζι και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τον Μάϊο.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι πριν από λίγο καιρό η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» είχε δηλώσει: «Είμαι μέσα για να παρουσιάσω το «My Style Rocks»».

epirusblog.gr
5 of 5
Το «έφαγε» το Κατερινάκι η Κάτια; - Ποια θα αναλάβει το «τιμόνι» του My Style Rocks;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4273174113387649280
Σχόλια
item