Leni Klum: Η κόρη της Heidi Klum μόλις έκανε το πρώτο της εξώφυλλο

Στα χνάρια της Heidi Klum, βαδίζει η κόρη της Leni, η οποία 20 χρόνια μετά το εξώφυλλο της μητέρας της στην γερμανική έκδοση του Glamour, κάνει το πρώτο της cover στο ίδιο περιοδικό.

Η 16χρονη καλλονή για το εξώφυλλο της έκδοσης για την 20η επέτειο του γερμανικού περιοδικού, φορούσε ένα floral φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και έμοιαζε αρκετά στη μαμά της αν και η Heidi στην φωτογράφιση του 2001 ήταν ντυμένα στα λευκά και χαμογελούσε έντονα.

«Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε το πρώτο μου solo εξώφυλλο τόσο ξεχωριστό. Είναι τιμή μου που το μοιράζομαι αυτό με τη μαμά μου που ήταν το πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού», έγραψε η Leni στο Instagram. 

 H περήφανη μαμά Heidi ανέβασε κι εκείνη τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας ότι δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη για την κόρη της.

Το πρώτο εξώφυλλο της Leni σαν μοντέλο ήταν για το εξώφυλλο της γερμανικής Vogue μαζί με την μαμά της όπου μαμά και κόρη φορούν ρούχα σε έντονες και πολλές αποχρώσεις. 

Η Heidi είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξή της στο People ότι «είναι εκπληκτικό να την βλέπω να δουλεύει. Ερχόταν στις φωτογραφίσεις μαζί μου μια ζωή και δεν φοβάται τις κάμερες. Έχει κάνει τόσα πολλά και το αγαπάει!». 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Leni Klum: Η κόρη της Heidi Klum μόλις έκανε το πρώτο της εξώφυλλο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7788715940037572465
item