Μετακομίζει η Kendall Jenner μετά το άσχημο περιστατικό που βίωσε στο σπίτι της Μετακομίζει η Kendall Jenner μετά το άσχημο περιστατικό που βίωσε στο σπίτι της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μετακομίζει η Kendall Jenner μετά το άσχημο περιστατικό που βίωσε στο σπίτι της

Την απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι της, πήρε η Kendall Jenner, μετά τα περιστατικά που έχει βιώσει στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε πως ένας μανιακός αποπειράθηκε να εισβάλλει στην έπαυλή της και να κάνει γυμνός μπάνιο στην πισίνα της.

Μάλιστα πηγές κοντά στην Kendall Jenner αναφέρουν στο TMZ πως μετά το τελευταίο τρομακτικό συμβάν την Κυριακή, η ίδια μετακόμισε από το σπίτι της παρόλο που η ένοπλη ομάδα ασφαλείας της έχει αυξηθεί.

Η ίδια μεταφέρθηκε σε ασφαλή τοποθεσία με ένοπλη ασφάλεια και δεν σχεδιάζει να επιστρέψει, ενώ δεν είναι σαφές εάν θα αποφασίσει να πουλήσει το σπίτι.

Μάλιστα η Kendall Jenner πριν καιρό είχε πέσει θύμα διάρρηξης, ενώ ένας άντρας προσπάθησε να την πυροβολήσει και μετά να αυτοκτονήσει και ο ίδιος.

Ωστόσο η αδερφή της Kim Kardashian είναι πλέον καλά σε μία γειτονιά η οποία θεωρείται ένα από τα πιο ασφαλή μέρη της πόλης και στο πλευρό της βρίσκονται φυσικά οι αγαπημένοι της άνθρωποι.

epirusblog.gr
5 of 5
Μετακομίζει η Kendall Jenner μετά το άσχημο περιστατικό που βίωσε στο σπίτι της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4028424725863480689
Σχόλια
item