House of Fame: Τα καλλίγραμμα πόδια της Ελένης Φουρέιρα κόβουν την ανάσα

Η Ελένη Φουρέιρα ξεπέρασε για ακόμη μια Παρασκευή τον… στυλιστικό εαυτό της.

Από την ώρα που ξεκίνησε το «House of Fame» στον ΣΚΑΪ τα απογεύματά μας απέκτησαν ενδιαφέρον και η καραντίνα άρχισε να περνά πιο ευχάριστα. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο και για τα lives του μουσικού reality show. 

Πριν λίγο, λοιπόν, καθίσαμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και παρακολουθήσαμε την έναρξη του όγδοου live του «House of Fame» με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα.

Κι ενώ νομίζαμε πως δεν μπορεί να είναι πιο sexy από την προηγούμενη φορά με εκείνο το jumpsuit με το βαθύ ντεκολτέ που φόρεσε, τελικά η Ελένη ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Η παρουσιάστρια του show εμφανίστηκε στο stage με μαύρο, one-shoulder φόρεμα του σχεδιαστή Dany Mizrachi, το οποίο είχε βαθύ σκίσιμο στο αριστερό πόδι και διαφάνεια στην κοιλιά και ανάμεσα στο στήθος. 

«Πρόκειται για έναν καταξιωμένο σχεδιαστή μόδας, τον οποίο γνώρισε η Ελένη Φουρέιρα όταν είχε πάει στη Eurovision στο Τελ Αβίβ, και ο οποίος της έκανε δώρο το συγκεκριμένο ρούχο», λέει στο Queen.gr ο στυλίστας της Ελένης, Μάρκος Ανδριώτης.

Το look ολοκλήρωσε η παρουσιάστρια με κοσμήματα Danelian diamond club και με παπούτσια του σχεδιαστή Philipp Plein. Τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα πίσω σε χαμηλό σινιόν, δια χειρός Χρήστου Μπαϊραμπά, χτένισμα που επέτρεψε στο ρούχο της Ελένης να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο. 

Το μακιγιάζ, για ακόμη μια φορά, έχει επιμεληθεί ο make up artist, Παντελής Τουτουντζής. Στο παρακάτω βίντεο και στην gallery θα δεις το fabulous outfit της Ελένης Φουρέιρα, αλλά και όσα έχει βάλει μέχρι σήμερα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

Να σου υπενθυμίσουμε πως την προηγούμενη Παρασκευή αποχώρησε από το live η Αλεξάνδρα Κολαϊτη. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα είναι η Πηνελόπη, ο Μηνάς και ο Γιώργος Ντίνος. Στο τέλος της βραδιάς θα μάθουμε ποιος ή ποια θα πάρει τον δρόμο της εξόδου από το σπίτι της μουσικής Ακαδημίας του ΣΚΑΪ.





















































































































































































































































epirusblog.gr
5 of 5
House of Fame: Τα καλλίγραμμα πόδια της Ελένης Φουρέιρα κόβουν την ανάσα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7187940218213751861
item