Ζέτα Μακρυπούλια: H υπόσχεση που έδωσε στην Ρούλα Ρέβη

Oι ζωές όλων μας τον τελευταίο χρόνο έχουν αλλάξει κατά πολύ αφού οι πανδημία έχει φέρει τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητά μας. 

Πολλά από τα πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα όπως μια βόλτα στα μαγαζιά ή ένας καφές με τους φίλους μας πλέον φαντάζουν μια όμορφη ανάμνηση και όλοι ανυπομονούμε για τη μέρα που θα επιστρέψουμε και πάλι στην κανονικότητα.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Ρούλα Ρέβη με την Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δυο γυναίκες διατηρούν μια πολύ στενή φιλία και ένα από τα πράγματα που συνήθιζα να κάνουν μαζί είναι οι ατέλειωτες βόλτες στα μαγαζιά. 

Αυτά θυμήθηκε η γνωστή φωτογράφος και στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έβαλε την ηθοποιό να της υποσχεθεί πως μόλις επανέλθουμε στην κανονικότητα, θα ξεχυθούν στα μαγαζιά και θα δοκιμάζει χωρίς γκρίνιες όλα τα ρούχα των καταστημάτων.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, υποσχέθηκε μεν πως θα κάνουν αυτή την τεράστια βόλτα αλλά για το δεύτερο σκέλος, δεν έβαλε και το χέρι της στη φωτιά.

“Κορίτσι μου θυμάσαι που πηγαίναμε για ψώνια και γκρίνιαζες που σε έβαζα να δοκιμάσεις όλα τα ρούχα στα δοκιμαστήρια των καταστημάτων και μετά πηγαίναμε να πιούμε καφέ και μετά μπαίναμε και σε αλλά καταστήματα και σε έβαζα παλι να δοκιμάσεις ότι υπήρχε και δεν υπήρχε μέσα και μου έλεγες πως είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί και εγω γελούσα και σου έφερνα ακόμα περισσότερα και μετά γυρνάγαμε κατάκοπες πίσω? 

Υπόσχεσαι κορίτσι μου πως ποτέ δεν θα μου ξανά γκρινιάξεις γιαυτο και ότι μόλις μπορούμε θα πάμε και θα δοκιμάσεις ότι έχει και δεν έχει ένα κατάστημα ? Που εισαιιιιιιιιιι???????” έγραψε η Ρούλα Ρέβη με την Ζέτα Μακρυπούλια να απαντά:

“Κορίτσι μου σου υπόσχομαι πως μόλις ανοίξουν κανονικά τα μαγαζιά και όχι αυτό που συμβαίνει τώρα, θα ξεχυθούμε σε όλα! 

Τώρα για τα δοκιμαστήρια και τις δοκιμές δεν υπόσχομαι, καθότι δεν αισθάνομαι πως έχει αλλάξει κάπως την αντίσταση μου αυτή, η πανδημία… Ας έρθει εκείνη η ώρα και θα δούμε Ρουλιτσα μου αγαπημένη, πάντα τα καταφέρνουμε άλλωστε!! Αφού χωρίς εσένα εγώ στα μαγαζιά δεν πατάω!!!!”

epirusblog.gr
5 of 5
Ζέτα Μακρυπούλια: H υπόσχεση που έδωσε στην Ρούλα Ρέβη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1541688162026375017
item