Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H νέα της φωτογραφία με τον Σταθοκωστόπουλο μετά τον σάλο με το ταξίδι στο Κάιρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H νέα της φωτογραφία με τον Σταθοκωστόπουλο μετά τον σάλο με το ταξίδι στο Κάιρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H νέα της φωτογραφία με τον Σταθοκωστόπουλο μετά τον σάλο με το ταξίδι στο Κάιρο

Μια νέα φωτογραφία δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύντροφο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λίγο μετά το σάλο που προκάλεσαν με το ταξίδι τους στο Κάιρο.

Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα και μας το επιβεβαιώνει πολύ συχνά, χωρίς να πτοείται από τις αντιδράσεις που ενίοτε προκαλούν με τις αναρτήσεις τους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Κωνσταντίνα δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Βασίλη από το τελευταίο τους ταξίδι, γράφοντας στη λεζάντα: “Amore Mio”!

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφία με Σταθοκωστόπουλο

Στο μεταξύ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Είναι οριστικό! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι η παρουσιάστρια του νέου reality του ΣΚΑΪ "Αγρότης μόνος ψάχνει".

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, η ξανθιά παρουσιάστρια συμφώνησε με τους ιθύνοντες του καναλιού και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές τους.

Εδώ και αρκετές μέρες η Κωνσταντίνα ακούγεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι, κάνοντας πλέον επίσημη την είδηση αυτήν.

Για τη θέση της παρουσίασης είχε ακουστεί και το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη, χωρίς όμως να είχε επιβεβαιωθεί κάτι από την ίδια ή τους ιθύνοντες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»


epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H νέα της φωτογραφία με τον Σταθοκωστόπουλο μετά τον σάλο με το ταξίδι στο Κάιρο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4480469619749913440
Σχόλια
item