H Josephine στο TLIFE: “Μου αρέσουν τα παλιόπαιδα και την έχω πατήσει στον έρωτα” – Γιατί δεν θα πήγαινε στο Survivor

H Josephine, εκτός από ένα όμορφο κορίτσι έχει και αυτό το μαγικό συστατικό που κάνει όλα τα τραγούδια της επιτυχίες και μάλιστα πολύ γρήγορα! 

Η ίδια κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή αποφεύγοντας να βγάλει προς τα έξω τα προσωπικά της αλλά δεν διστάζει να κάνει αποκαλύψεις όταν δίνει συνεντεύξεις!  

Με αφορμή το νέο της τραγούδι “Παλιόπαιδο” η Josephine αποκαλύπτει στο TLIFE, ότι ερωτεύεται παλιόπαιδα και ότι την έχει πατήσει από κάποιο από αυτά αφού όπως λέει: “όταν ερωτεύομαι «πέφτω με τα μούτρα», δεν είναι κάτι που μπορείς να το προγραμματίσεις”. 

Γιατί δεν θα πήγαινε στο Survivor όπως άλλοι συνάδελφοί της και ποιο είναι το μυστικό της για το… θανατηφόρο κορμί της;




















 Το “Παλιόπαιδο” έχει γίνει ήδη επιτυχία. Μίλησέ μας για αυτό το νέο σου τραγούδι

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το «Παλιόπαιδο» το έχει αγαπήσει τόσο γρήγορα ο κόσμος! 

Ξεπέρασε σε περίπου μία εβδομάδα το 1 εκατομμύριο YouTube views και ήδη τώρα, τρεις εβδομάδες μετά αγγίζει τα 2 εκατομμύρια, στα social media ο κόσμος «ανεβάζει» βιντεάκια, κάνει το χορευτικό, το τραγουδάει, στα ραδιοφωνικά airplays ξεχωρίζει… Δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει κάτι καλύτερο! 

Είναι ένα τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου και με video clip σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη/ Bodega Visuals και art direction τον Taso Xiarcho, που το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. 

Πιστεύω πως είναι ό,τι καλύτερο για να το αφιερώσεις εκεί που πραγματικά θέλεις… χαχα!

Το πρώτο μου album θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Panik Records. Θα περιλαμβάνει το «Παλιόπαιδο» και άλλα γνωστά μου τραγούδια, αλλά και πολλά καινούργια. 

Για τα καινούργια μπορώ να αποκαλύψω ότι θα περιλαμβάνουν μία συνεργασία – έκπληξη, μία μπαλάντα και χορευτικά κομμάτια! 

Δουλεύω το album σχεδόν ένα χρόνο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σύντομα θα βγάλω την πρώτη μου ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και θα την μοιραστώ με το κοινό!

– Είσαι από τις γυναίκες που ερωτεύονται παλιόπαιδα η ερωτεύονται καλά παιδιά;

Σε ποιόν δεν αρέσουν τα παλιόπαιδα; Σε μένα σίγουρα! Αλλά αυτό που ερωτεύομαι είναι η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά και το χιούμορ. Αυτά σίγουρα με ελκύουν

– Σου έχει τύχει στη ζωή σου κάποιο παλιόπαιδο που σε πλήγωσε:

Βέβαια και την έχω πατήσει, όπως όλοι μας φαντάζομαι. Όμως, όταν ερωτεύομαι «πέφτω με τα μούτρα», δεν είναι κάτι που μπορείς να το προγραμματίσεις.

– Στο j2us σε είδαμε και σε ερμηνείες διαφορετικές από αυτές που μας έχεις συνηθίσει και αγαπάμε. Σκέφτηκες ποτέ να αλλάξεις στυλ στα τραγούδια σου κάποια στιγμή;

Στο J2Us όντως με είδατε σε ερμηνείες στις οποίες δεν με έχετε συνηθίσει, όμως, το ρεπερτόριό μου είναι μεγάλο και μπορώ να τραγουδήσω ό,τι μου δοθεί, καθώς και ό,τι αισθάνομαι ότι θέλω να τραγουδήσω. 

Χαίρομαι πολύ αυτή τη στιγμή που ερμηνεύω up tempo τραγούδια και κάνω τον κόσμο να περνάει καλά, γιατί έτσι αισθάνομαι και εγώ η ίδια. 

Μπορεί αργότερα να θέλω να ερμηνεύσω μια μπαλάντα, όπως αυτή που θα υπάρχει στο album μου, ή ένα ζεϊμπέκικο. Δεν υπάρχει όριο στη μουσική και αυτή είναι η μαγεία της! Εγώ θέλω να μεταδίδω αυτό που αισθάνομαι στον κόσμο.

– Θα πήγαινες στο “Survivor”;

Επειδή αγαπώ το τραγούδι, είναι το πάθος μου και η πρώτη μου προτεραιότητα και ασχολούμαι όλη μέρα με αυτό, δεν θα μπορούσα να επιλέξω να κάνω κάτι που δεν έχει σχέση με το επάγγελμα μου, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

– Αν το βλέπεις, ποιος είναι ο αγαπημένος σου αλλά και ο πιο αντιπαθής παίκτης;

Μου αρέσει να βλέπω την εκπομπή, αλλά δεν την παρακολουθώ φανατικά και κάθε μέρα, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. 

Και σίγουρα έχω τη δική μου γνώμη για τους παίκτες, όπως όλοι οι τηλεθεατές, αλλά θα μου επιτρέψεις να μην αποκαλύψω περισσότερα.




















– Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρακολουθήσει καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, για βιασμούς, στον καλλιτεχνικό χώρο. Πως το σχολιάζεις και θα ήθελα να μου πεις αν έχει τύχει να πέσεις θύμα κάποιας σεξουαλικής παρενόχλησης να νιώσεις αμήχανα…

Ο χώρος της μουσικής και του θεάματος γενικότερα έχει δυσκολίες για κάθε νέο, είτε αγόρι, είτε κορίτσι. Προσωπικά, έχω μάθει να βάζω τα όρια εκεί που πρέπει.

 Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτά που ακούω και χαίρομαι που βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς αυτό μπορεί να συμβάλλει στο να σταματήσουν τέτοια περιστατικά και συμπεριφορές και να μην βιώσει η νέα γενιά κάτι παρόμοιο.

– Αποκάλυψε μας τη διατροφή σου, και το πρόγραμμα της γυμναστικής σου για αυτό το τέλειο κορμί

Αυτό που κάνω για να διατηρώ το σώμα μου είναι να κάνω δύο φορές την εβδομάδα γυμναστική. 

Αυτό με βοηθάει και στην ψυχική μου ισορροπία, μου δίνει ενέργεια και κάνει την ημέρα μου να ξεκινάει όμορφα.



epirusblog.gr
5 of 5
H Josephine στο TLIFE: “Μου αρέσουν τα παλιόπαιδα και την έχω πατήσει στον έρωτα” – Γιατί δεν θα πήγαινε στο Survivor
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1133935046182377732
item