Gigi Hadid: Το βίντεο με την επίθεση prankster στο Μιλάνο τρομάζει το κοινό

Οι celebrities έχουν ένα μεγάλο κοινό που τους ακολουθεί πιστά. Θέλει να γνωρίζει τα πάντα για τους αγαπημένους του ανθρώπους. 

Από τα επαγγελματικά τους μέχρι την προσωπική τους ζωή, η κάθε μικρή λεπτομέρεια βρίσκεται στο προσκήνιο και μπορεί να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης.

Όλη αυτή η αγάπη και η λατρεία του κόσμου, όμως, ενδεχομένως να φτάσει και σε υπερβολικά επίπεδα. Ίσως σε τέτοιον βαθμό που να αγγίζουμε τα όρια του αδικήματος. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Άλλωστε, έχουμε σταθεί πολλές φορές μάρτυρες περίεργων έως και επικίνδυνων περιστατικών.

Η Gigi Hadid, συγκεκριμένα, το 2017 βίωσε ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν. Καθώς έβγαινε με την αδερφή της στο Μιλάνο, ένας prankster την τράβηξε και άρχισε να τη σηκώνει στον αέρα. Φυσικά με τη βοήθεια της ομάδας ασφαλείας της δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο, εκείνη νευρίασε, πήγε να αντεπιτεθεί αλλά την κράτησε το team της.

Ευτυχώς το όλο σκηνικό σταμάτησε εκεί και δεν είχαμε άλλα πιο τραβηγμένα και άσχημα πράγματα στη συνέχεια, όμως, και πάλι ήταν πολύ τρομακτικό.

Το σκηνικό καταγράφηκε από την κάμερα και το βίντεο είναι αυτό που βλέπεις στη συνέχεια.





































































epirusblog.gr
5 of 5
Gigi Hadid: Το βίντεο με την επίθεση prankster στο Μιλάνο τρομάζει το κοινό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 272609945754269993
item