Πρέβεζα: Η Πρέβεζα κέρδισε τις εντυπώσεις ως τιμώμενος Δήμος σε forum για τον τουρισμό και ευελπιστεί στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών από την αγορά της Μ.Βρετανίας Πρέβεζα: Η Πρέβεζα κέρδισε τις εντυπώσεις ως τιμώμενος Δήμος σε forum για τον τουρισμό και ευελπιστεί στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών από την αγορά της Μ.Βρετανίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Η Πρέβεζα κέρδισε τις εντυπώσεις ως τιμώμενος Δήμος σε forum για τον τουρισμό και ευελπιστεί στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών από την αγορά της Μ.Βρετανίας

Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού αποτελούν το "εισιτήριο" για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν της Ελλάδας με επισκέπτες από την βρετανική αγορά.

Η παραπάνω διαπίστωση αποτελεί το απόσταγμα της εκδήλωσης του 1ου Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop στο Ηνωμένο Βασίλειο, που ολοκλήρωσε διαδικτυακά τις εργασίες του το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαρτίου με χορηγό τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, τιμώμενη Περιφέρεια την Κρήτη και τιμώμενο Δήμο την Πρέβεζα.

Ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Λεωνίδας Αργυρός παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πρέβεζας, την πλούσια ιστορία της, το μοναδικό περιβάλλον και την ποικιλία των γεύσεων της που την καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό.

Στην εκδήλωση διενεργήθηκαν 684 ραντεβού (B2B συναντήσεις) και συμμετείχαν 117 τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, καθώς και 37 εταιρείες, Βρετανοί εισαγωγείς και χονδρέμποροι του κλάδου των τροφίμων και των ποτών.

Η πλειοψηφία των Βρετανών Tour Operators και πρακτόρων εκτίμησε ότι παρά τη συνθήκες της πανδημίας οι Βρετανοί θέλουν να ταξιδέψουν και τον Οκτώβριο αλλά και τον Νοέμβριο φέτος, ευελπιστώντας ότι η βρετανική κυβέρνηση θα άρει τις απαγορεύσεις ταξιδιών για όλο τον Ιούνιο.

Η Πρέβεζα πάντως “έκλεψε” για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις ενώ όπως ανέφερε ο κ. Αργυρός όλο αυτό το διάστημα ο Δήμος συμμετέχει διαδικτυακά σε παρόμοιες δράσεις και προετοιμάζεται δυναμικά τόσο για την φετινή σεζόν όσο και για την "επόμενη" , μετά την πανδημία μέρα.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Η Πρέβεζα κέρδισε τις εντυπώσεις ως τιμώμενος Δήμος σε forum για τον τουρισμό και ευελπιστεί στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών από την αγορά της Μ.Βρετανίας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1022513436315026623
Σχόλια
item