Κόνι Μεταξά: Follower την κατηγόρησε για επίδειξη πλούτου – Η αφοπλιστική απάντησή της

Ένα μήνυμα στο Instagram στάθηκε αφορμή για να προσβληθεί και εκνευριστεί η Κόνι Μεταξά. Η γνωστή performer το τελευταίο διάστημα επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με τους διαδικτυακούς φίλους της, απαντώντας στις απορίες τους.

Πρόσφατα, μία μερίδα από τους followers της τής ζήτησαν να τους δείξει πώς τακτοποιεί τη γκαρνταρόμπα της. Έτσι, η Κόνι Μεταξά έφτιαξε και μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο – ντουλάπα, αποκαλύπτοντας τα tips που εκείνη ακολουθεί.

Το εν λόγω βίντεο φαίνεται πως ενόχλησε μία follower, καθώς της έκανε παρατήρηση για επίδειξη πλούτου σε μια εποχή που μερικοί άνθρωποι δεν έχουν δεύτερη αλλαξιά.

Η Κόνι Μεταξά ενοχλήθηκε από το περιεχόμενο του συγκεκριμένου μηνύματος και τοποθετήθηκε δημόσια, γράφοντας: “Με αφορμή αυτό το μήνυμα, θέλω να πω ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους “celebrities” και “influencers” εγώ πολλές φορές δεν δείχνω πράγματα που κάνω γι’ αυτό το λόγο.

Αλλά σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο μήνυμα με προσβάλλει. Γιατί; Γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με ρούχα. Θα έλεγες αυτό το πράγμα σε μία στιλίστρια ας πούμε;

Επίσης, κάποιος που παρακολουθεί αυτό το προφίλ ξέρει πως εσείς μου ζητάτε τέτοια βίντεο, και τα κάνω για να σας βοηθήσω με την τακτοποίηση και όχι για να “φλεξάρω” τον πλούτο μου. 

Ίσα ίσα είμαι η μόνη στην Ελλάδα που σας λέει αλήθεια για το πόσο κοστίζουν αυτά που φοράει και από που τα αγοράζει… Κάπου όπα. Και πριν στείλεις μήνυμα κάνε πρώτα μία σκέψη”. 

epirusblog.gr
5 of 5
Κόνι Μεταξά: Follower την κατηγόρησε για επίδειξη πλούτου – Η αφοπλιστική απάντησή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8015775244386542605
item