Άρτα: Τον "Δάγκωσε" στο FACEBOOK - πως έκαναν φτερά 35.000 Ευρώ απο τον λογαριασμό του Άρτα: Τον "Δάγκωσε" στο FACEBOOK - πως έκαναν φτερά 35.000 Ευρώ απο τον λογαριασμό του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Τον "Δάγκωσε" στο FACEBOOK - πως έκαναν φτερά 35.000 Ευρώ απο τον λογαριασμό του

Για υπόθεση απάτης με λεία 35.000 ευρώ σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας δικογραφία...

Για την εμπλοκή της στην υπόθεση ταυτοποιήθηκε αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία…

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από έναν άνδρα, άγνωστο άτομο το οποίο γνώρισε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, του συστήθηκε ως γυναίκα αξιωματικός στρατού άλλου κράτους. 

Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, αφού απέκτησε την εμπιστοσύνη του, του ζήτησε να καλύψει τα έξοδα για τη μεταφορά εκτός της χώρας της, ενός ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού, προφασιζόμενη ότι δε μπορούσε η ίδια να χρησιμοποιήσει για το σκοπό αυτό τα δικά της χρήματα.

Ο παθών πείστηκε και κατέθεσε τμηματικά το ποσό των 34.850 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς, με την υπόσχεση ότι θα λάβει ως αντάλλαγμα πολλαπλάσιο ποσό, όταν θα ολοκληρώνονταν η μεταφορά των χρημάτων.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε η συμμετοχή της κατηγορούμενης στην υπόθεση, ενώ η έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας για τυχόν άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα συνεχίζεται.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Τον "Δάγκωσε" στο FACEBOOK - πως έκαναν φτερά 35.000 Ευρώ απο τον λογαριασμό του
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2935203455093443967
Σχόλια
item