Δανάη Μιχαλάκη: Η πιο εντυπωσιακή φώτο ever της «Δρόσως» από το σπίτι της!

Η Δανάη Μιχαλάκη, η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες απολαμβάνει μοναδικές στιγμές στο σπιτικό της με τον αγαπημένο της, Γιώργο Παπαγεωργίου! 

Η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία είναι λάτρης του Instagram έχει δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της και πρόσφατα η συνάδερφός της και φίλη της, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία υποδύθηκε στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 την Θεοδοσία ανήρτησε μία εντυπωσιακή φωτογραφία της Δανάης από το σπίτι της.

Η Δανάη Μιχαλάκη λατρεύει τους πίνακες ζωγραφικής και υπάρχουν σε διάφορες γωνιές του σπιτιού της. Βιβλία, πίνακες ζωγραφικής, αφίσες εμπνευσμένες από το χώρο του σινεμά, ρετρό διαφημίσεις και φωτογραφίες των αγαπημένων της κοσμούν το σπιτικό της.





















Ένα υπέροχο τζάκι, μία βιβλιοθήκη και παστέλ πολυθρόνες υπάρχουν στο σαλόνι της και δημιουργούν την πιο cozy αίσθηση!

Όσο για το εάν θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της το καλοκαίρι, όπως έχει γραφτεί, τόνισε: «Αφήστε με πρώτα να το κάνω (γέλια). Το λέω εντελώς καλο­προαίρετα. Δεν ξέρω αν κάποιος ενδιαφέρεται για το πότε θα πα­ντρευτούμε. 

Κάποια στιγμή θα γίνει και θα το χαρούμε. Όσο για τη δέσμευση, δεν σε φοβίζει όταν συναντήσεις τον άνθρωπό σου. Και με εμένα και τον Γιώργο η μία τρέλα συνάντησε την άλλη...».

Εκτός από το ζεστό σπιτικό της στην Αθήνα, όπως έχει γίνει γνωστό σχεδιάζει με τον Γιώργο της να χτίσουν στην Αμοργό το εξοχικό τους, καθώς πρόκειται για ένα νησί που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους. Θέλουν να βρουν ένα οικόπεδο παραθαλάσσιο, προκειμένου να αγναντεύουν αγκαλιά το απέραντο γαλάζιο, κάνοντας στέψεις για το μέλλον.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την πιο εντυπωσιακή φώτο της Δρόσως από τις Μέλισσες στο σπίτι της.





































































epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Μιχαλάκη: Η πιο εντυπωσιακή φώτο ever της «Δρόσως» από το σπίτι της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4081629803741884853
item