Ε.Τσαγκρινού: «Μοναδικός μου στόχος στην Eurovision είναι η νίκη» Ε.Τσαγκρινού: «Μοναδικός μου στόχος στην Eurovision είναι η νίκη» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ε.Τσαγκρινού: «Μοναδικός μου στόχος στην Eurovision είναι η νίκη»

Η Έλενα Τσαγκρινού κάθισε στον καναπέ του Dot. και μίλησε για την συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision με την Κύπρο.

«Θα πάμε στο Ρότερνταμ γύρω στις 8 Μαϊου και στις 18 ξεκινούν οι ημιτελικοί. Δεν περίμενα τα σχόλια για το τραγούδι. Περίμενα ότι θα αντιμετωπιστεί ως ένα χαρούμενο τραγούδι με ωραίο perfomance. Φοβήθηκα λίγο γιατί δεν τίθενται λόγοι θρησκευτικοί ή πολιτικοί, είχαμε ξεφύγει λιγάκι.

Με πετυχαίνετε στην φάση που εγκεφαλικά μπαίνω στο διαγωνιστικό κομμάτι. Σκέφτομαι λίγο την θέση ενώ αρχικά έλεγα δεν έχει καμία σημασία. Με έχει πιάσει κάτι σαν πρωταθλητισμός. 

Το πρόγραμμά μου είναι σκληρό γιατί κοιμόμαστε και ξυπνάμε συγκεκριμένες ώρες για τις πρόβες που μπορεί να είναι και πάνω από 5 ώρες.

Το να συμμετέχω στην Eurovision μετά την δεύτερη θέση της Ελένης Φουρέιρα, είναι μια καλή αρχή. Εννοείται πάω για να κερδίσω γιατί συνεργάζομαι με επαγγελματίες… Κάνω πρόβες χωρίς μάσκα και δεν μπορώ να είμαι τώρα κοντά με τον Mike γιατί είναι σε ευπαθή ομάδα».

epirusblog.gr
5 of 5
Ε.Τσαγκρινού: «Μοναδικός μου στόχος στην Eurovision είναι η νίκη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2861652362448028257
Σχόλια
item