Emma Watson: Οι καλύτερες φωτογραφίες της από την εποχή του Harry Potter (photos)

H πανέμορφη Emma Watson είναι πια μεγάλη γυναίκα και σίγουρα την έχεις λατρέψει από τους ρόλους της και ιδίως από το ρόλο της Hermione στο «Harry Potter». 

Η ενσάρκωση της Hermione ήταν και η πρώτη της απόπειρα στο χώρο της υποκριτικής και όπως όλα δείχνουν σε βάθος χρόνου ήταν και η αρχή μιας λαμπρής καριέρας.

Το 2015 ήταν μια σπουδαία χρονιά για εκείνη αφού το περιοδικό Time την έχρισε ως μια από τις 100 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή. Κι όμως, έτσι είναι. Η Emma εκτός από τις υποκριτικές της υποχρεώσεις είναι και ακτιβίστρια.

Μερικές από τις εξαιρετικές ταινίες στις οποίες έχει παίξει είναι το «The Bling Ring», το «Beauty and The Beast», το «Little Woman» και πολλές ακόμη τις οποίες λάτρεψε ο κόσμος.

Βέβαια παρά τις επιτυχημένες της εμφανίσεις πάντα οι θαυμαστές της θα τη θυμούνται ως Hermione, άλλωστε η σειρά ταινιών έσπασε τα ταμεία σε παγκόσμιο επίπεδο. Αλήθεια είχες και εσύ κόλλημα μαζί της ή μόνο εμείς ταυτιζόμασταν απόλυτα με το πρόσωπό της;

Ακόμη κι αν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τις πρεμιέρες του «Harry Potter» να σου πούμε πως οι φωτογραφίες των ηρώων κυκλοφορούν ακόμη στα social media και πράγματι εμείς είχαμε ξεχάσει πώς ήταν τότε οι ηθοποιοί.

Στη gallery θα βρεις τις καλύτερες φωτογραφίες της Emma Watson οι οποίες μετρούν τουλάχιστον μια δεκαετία.



















































































































































































































































































































epirusblog.gr
5 of 5
Emma Watson: Οι καλύτερες φωτογραφίες της από την εποχή του Harry Potter (photos)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7946274457646814813
item