Βίκυ Καγιά: Η επική ατάκα όταν ρωτήθηκε αν θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars Βίκυ Καγιά: Η επική ατάκα όταν ρωτήθηκε αν θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Καγιά: Η επική ατάκα όταν ρωτήθηκε αν θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” η οποία μίλησε για το Shopping Star, τον νέο κύκλο του GNTM αλλά και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Dancing with the Stars.

“Το Shopping Star θα συνεχιστεί και του χρόνου. Είναι απίστευτο το πόσο αγαπά ο κόσμος αυτό το προϊόν… Είμαι καλά, λίγο προβληματισμένη με όλη αυτή την κατάσταση, είναι τα παιδιά στο σπίτι… Βγήκε το τρέιλερ για της συμμετοχές του GNTM. Τα γυρίσματα ξεκινάνε το καλοκαίρι όπως πάντα. 

Υπάρχουν πάρα πολλές αιτήσεις… Η επιτροπή γιατί να μην είναι ίδια; Από όσα ξέρω τα πράγματα θα μείνουν ίδια, αλλαγές θα δείτε μόνο στο content. Με τους υπόλοιπους κριτές δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα, ο Δημήτρης θα γίνει και μπαμπάς οπότε προσέχουμε.

Θα συναντηθούμε όταν πρέπει. Μιλάμε στα τηλέφωνα αν αυτό σας καλύπτει” είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Όταν δε, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει και την παρουσίαση του Dancing with the Stars η αντίδρασή της ήταν απολαυστική.

“Πόσες εκπομπές δηλαδή να κάνω; Πότε να προλάβω, να πλύνω και τα πιάτα; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κάτι να σας πω. Όταν κάνεις σχέδια η ζωή γελάει. Σημασία έχει να είμαστε καλά στην υγεία μας” είπε. epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: Η επική ατάκα όταν ρωτήθηκε αν θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5881007492631751875
Σχόλια
item