Γιάννενα: Στη Νέα Ζωή και όχι στον καταυλισμό του Περάματος τα κρούσματα covid σε Ρομά Γιάννενα: Στη Νέα Ζωή και όχι στον καταυλισμό του Περάματος τα κρούσματα covid σε Ρομά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στη Νέα Ζωή και όχι στον καταυλισμό του Περάματος τα κρούσματα covid σε Ρομά

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον καταυλισμό Ρομά του Περάματος, όταν στην περιοχή σε υλοποίηση σχετικής απόφασης, έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να θέσει τον καταυλισμό υπό καθεστώς καθολικής καραντίνας.

Οι κάτοικοι άρχισαν να διαμαρτύρονται καθώς, σύμφωνα με όσα στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν και από την Περιφέρεια Ηπείρου, δεν υπάρχει κανένα κρούσμα στον καταυλισμό.

Μετά την επικοινωνία με την Περιφέρεια, η αστυνομία αποχώρησε, αφού διευκρινίστηκε ότι τα κρούσματα σε Ρομά που έχουν επιβεβαιωθεί, αφορούν σε κατοίκους του οικισμού της Νέας Ζωής, για την καθολική καραντίνα του οποίου δεν έχει εκδοθεί σχετική απόφαση.

Έτσι, στη Νέα Ζωή υπάρχει διακριτικός αλλά διαρκής έλεγχος από την αστυνομία σε όσους εξέρχονται από τον οικισμό, ώστε να υπάρχει δικαιολογημένος λόγος μετακίνησης εντός του επιτρεπόμενου πλαισίου.

Πηγή: ertnews.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στη Νέα Ζωή και όχι στον καταυλισμό του Περάματος τα κρούσματα covid σε Ρομά
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 950867916965960010
Σχόλια
item