Είναι γεγονός: Ο Brooklyn Beckham και η αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz μαζί σε ταινία!

Ο Brooklyn Beckham επιβεβαίωσε την Παρασκευή το πρωί τις φήμες που τον ήθελαν να δουλεύει μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz, στη νέα της ταινία.

Το ζευγάρι θα ενώσει τις δυνάμεις του στο δράμα «Lola James», μια ανεξάρτητη ταινία σε σκηνοθεσία, παραγωγή και σενάριο της ίδια της Nicola, η οποία θα παίξει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Ο επίδοξος φωτογράφος Brookyln θα αναλάβει την φωτογραφία της ταινίας.

Ο  Brookyln, μεγαλύτερος αδερφός του Romeo, του Cruz και της Harper Beckham, δείχνει συχνά στα social media την αγάπη και τον θαυμασμό του για την αρραβωνιαστικιά του.

Την περασμένη εβδομάδα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο τους στο σετ, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για το νέο κινηματογραφικό εγχείρημα της Nicola.

«Είμαι τόσο περήφανος για σένα και ανυπομονώ να δω αυτό το έργο x είσαι το πιο ταλαντούχο άτομο και είμαι τόσο χαρούμενος που το όνειρό σου πραγματοποιείται x έχεις δουλέψει για να δημιουργήσεις μια καταπληκτική ταινία και ένα καταπληκτική έργο τέχνης x. 

Είμαι τόσο τυχερός που έχω πάρει μέρος και γνώρισα το καταπληκτικό cast και το συνεργείο, δεν μπορώ να περιμένω να δω την πιο εκπληκτική ταινία Lola James», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Nicola έχει γίνει γνωστή για το ρόλο της στο «Bates Motel», όπου πρωταγωνιστεί απέναντι στην υποψήφια για Όσκαρ Virginia Madsen, για ταινία για έναν αδελφό και μία αδελφή που δίνουν μάχη απέναντι στον εθισμό των ναρκωτικών.

epirusblog.gr
5 of 5
Είναι γεγονός: Ο Brooklyn Beckham και η αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz μαζί σε ταινία!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6457123132238418283
item