Σπύρος Δημητρίου: “Με την Ελεονώρα, ανακάλυψα την συντροφικότητα” – Πώς της έκανε πρόταση γάμου Σπύρος Δημητρίου: “Με την Ελεονώρα, ανακάλυψα την συντροφικότητα” – Πώς της έκανε πρόταση γάμου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σπύρος Δημητρίου: “Με την Ελεονώρα, ανακάλυψα την συντροφικότητα” – Πώς της έκανε πρόταση γάμου

Ο γνωστός δικηγόρος και σύζυγος της Ελεονώρας Ζουγανέλη, Σπύρος Δημητρίου, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τη Φανή Πλατσατούρα, αποκαλύπτει κρυφές πτυχές του γάμου τους. Πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους και πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Πώς δύο φανατικοί εργένηδες παντρεύτηκαν μόλις στους τέσσερις μήνες σχέσης;

Γιατί συμφωνήσαμε σε αυτό και είχαμε ίδια προσέγγιση ως προς τη συμβίωση. Δεν είχα συγκατοικήσει καν πριν με την Ελεωνόρα. Όχι να παντρευτώ! Φανταστήκαμε, όμως, ότι θα είχε ενδιαφέρον να προχωρήσουμε τόσο γρήγορα στον γάμο. Και έχει όντως ενδιαφέρον. 

Με την Ελεωνόρα ανακάλυψα τη συντροφικότητα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει, νόμιζα πως αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες. Ο γραφικός –και λίγο playboy– δικηγόρος… Αυτό που ζω αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ ωραίο.

Η πρόταση γάμου πώς έγινε;

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα πω μόνο ότι δεν έγινε παραδοσιακά με μονόπετρο αλλά με ένα οικογενειακό κειμήλιο, ένα περιδέραιο της μητέρας μου.

Η πρώτη εντύπωση που σου άφησε γνωρίζοντάς την από κοντά;

Η πρώτη εντύπωση που είχα για εκείνη είναι πως είναι πολύ αυστηρή. Και πράγματι, είναι. Κατάλαβα, όμως, ότι αυτό που είδα ως αυστηρότητα είναι η τρυφερότητά της τελικά. 

Φαίνεται αυστηρή γιατί σε ακούει πραγματικά όταν της μιλάς. Και όταν σε κοιτάζει στα μάτια, σε κοιτάζει αληθινά. Θυμάμαι ότι όταν τη γνώρισα (σ.σ. σε μπαρ κοινής τους φίλης) ήταν και δύο φίλες της μαζί. 

Αφού έβαλα τα δυνατά μου και της μίλησα, πέρασαν δέκα λεπτά και λέω «Θα σας αφήσω τώρα λίγο να με σχολιάσετε, αλλά πριν φύγω θέλω να μου βάλεις, Ελεωνόρα, έναν βαθμό!». Της φάνηκε αστείο αυτό και αναθάρρησα κι εγώ.

Και τι βαθμό έβαλε;

Μου είπε «Εντάξει, περνάς!».

Πώς είναι η συμβίωση στο σπίτι;

Είναι σαν να κάνουμε καθημερινά πάρτι στο σπίτι. Επίσης, μιλάμε πολύ. Ακούμε πολλή μουσική. Και κάποιες φορές παίζω εγώ πιάνο και εκείνη τραγουδά.

Πριν γνωριστείτε και γίνετε ζευγάρι, την ήξερες ως τραγουδίστρια;

Ε, βέβαια. Αλλά δεν είχα πάει σε συναυλία της και το έχει παράπονο! Θα σου διηγηθώ κι ένα αστείο σκηνικό. Την είχα δει μία φορά ζωντανά κάπου το 2013 στην Αρμάτα στις Σπέτσες (σ.σ. παραδοσιακή γιορτή του νησιού), αλλά την είχα δει αναγκαστικά γιατί στις εκδηλώσεις εκείνη τη χρονιά τραγουδούσε μόνο η Ελεωνόρα. (Γελάει.) 

Kαι άλλη μια φορά είχα πάει στην Ακτή Πειραιώς, όπου εμφανίζονταν ο Μαχαιρίτσας, ο Ζουγανέλης και ο Παπακωνσταντίνου και ο συχωρεμένος ο Μαχαιρίτσας είχε την προηγούμενη μέρα μια συναυλία στη Ρόδο, πλην όμως ήρθε στην Αθήνα μια θεομηνία και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με το αεροπλάνο. 

Μας ενημέρωσαν πριν από το πρόγραμμα ότι στη θέση του Μαχαιρίτσα θα εμφανιστεί εκτάκτως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ήθελα να σηκωθώ και να φύγω, αλλά με κράτησε η παρέα μου. (Γελάει.)

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα ΝΕΑ

epirusblog.gr
5 of 5
Σπύρος Δημητρίου: “Με την Ελεονώρα, ανακάλυψα την συντροφικότητα” – Πώς της έκανε πρόταση γάμου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8976596740894193043
Σχόλια
item