Φαίη Σκορδά: Στην Βουλιαγμένη για επαγγελματική φωτογράφιση

Στην Βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την Φαίη Σκορδά, στα πλαίσια μιας επαγγελματικής φωτογράφισης.

Η όμορφη παρουσιάστρια μας κρατά συντροφιά καθημερινά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, με τις σπόντες ωστόσο του πρώην ζευγαριού να δίνουν ρεσιτάλ!

Η Φαίη εκτός από εξαιρετική μανούλα είναι και πολύ καλή επαγγελματίας και συνεχώς τρέχει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πολλές από τις οποίες φυσικά αφορούν φωτογραφήσεις.

Η ίδια λοιπόν μαζί με την φωτογράφο της εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό της Αθήνας και διάλεξαν την Βουλιαγμένη για ένα εντυπωσιακό φωτοσούτινγκ!

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει να φορέσει ένα καταπληκτικό μίντι γαλάζιο φλοράλ φόρεμα, με τους ώμους έξω, το όποιο το έχει συνδυάσει φοβερά με επίσης γαλάζιο πέδιλο.

Φαίη Σκορδά στην Βουλιαγμένη για φωτογράφιση

Φαίη Σκορδά επαγγελματική φωτογράφιση

Φαίη Σκορδά στην Βουλιαγμένη για επαγγελματική φωτογράφιση

«Α ρε Φαίη! Αντί να σφαχτούμε στα δικαστήρια, κάνουμε μαζί εκπομπή»

Μια απίστευτη ατάκα πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας στην Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, η οποία έκανε όλους τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια.

Αφορμή στάθηκε το πολύκροτο διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt που σχολίασαν με το πάνελ τους, έπειτα από ένα βίντεο που προβλήθηκε.

«Α ρε Φαίη! Αντί να σφαχτούμε στα δικαστήρια, κάνουμε μαζί εκπομπή», είπε ο παρουσιαστής αφήνοντας άφωνη την πρώην σύζυγό του.

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της δεν του απάντησε παρά μόνο τον κοίταξε όλο νόημα, ενώ οι συνεργάτες τους ξέσπασαν σε γέλια. Το πρώην ζευγάρι αρκετές φορές μιλάει για την ζωή του στον αέρα.


epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Στην Βουλιαγμένη για επαγγελματική φωτογράφιση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5878594458058449941
item