Πρέβεζα: Νέο ρεκόρ για τους εθελοντές αιμοδότες της Ανθούσας- Συγκέντρωσαν ενενήντα φιάλες αίμα μέσα σε μια εβδομάδα Πρέβεζα: Νέο ρεκόρ για τους εθελοντές αιμοδότες της Ανθούσας- Συγκέντρωσαν ενενήντα φιάλες αίμα μέσα σε μια εβδομάδα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Νέο ρεκόρ για τους εθελοντές αιμοδότες της Ανθούσας- Συγκέντρωσαν ενενήντα φιάλες αίμα μέσα σε μια εβδομάδα

Εντυπωσιακή ήταν και χθες Κυριακή η προσέλευση των κατοίκων της Ανθούσας Πάργας στη δεύτερη τακτική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών "Βασίλειος Χατζής".

Πιο συγκεκριμένα προσήλθαν 45 άτομα και συγκεντρώθηκαν 38 φιάλες αίμα, ενώ μαζί με την πρώτη αιμοδοσία της περασμένης εβδομάδας οι φιάλες ξεπέρασαν τις 90 καθώς προσήλθαν 105 αιμοδότες.

Όπως τονίζει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο πρόεδρος του Συλλόγου Περικλής Λιάκρης, ο αριθμός είναι εντυπωσιακός εάν αναλογιστούμε και τους περιορισμούς που υπάρχουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μάλιστα την επόμενη Κυριακή στο κτίριο του πρώην παιδικού σταθμού της Ανθούσας θα πραγματοποιηθεί και μια ακόμη έκτακτη αιμοδοσία.

Ο κ. Λιάκρης ευχαριστεί θερμά το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας και τους αιμοδότες για την ανταπόκρισή τους σε κάθε πρόσκληση του Συλλόγου.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Νέο ρεκόρ για τους εθελοντές αιμοδότες της Ανθούσας- Συγκέντρωσαν ενενήντα φιάλες αίμα μέσα σε μια εβδομάδα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6886950927248339602
Σχόλια
item