Πρέβεζα: Γ. Μπούρης - "Στηρίζουμε όλοι την τοπική μας αγορά και τις επιχειρήσεις μας" Πρέβεζα: Γ. Μπούρης - "Στηρίζουμε όλοι την τοπική μας αγορά και τις επιχειρήσεις μας" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Γ. Μπούρης - "Στηρίζουμε όλοι την τοπική μας αγορά και τις επιχειρήσεις μας"

Αυτό το Πάσχα στηρίζουμε όλοι την τοπική μας αγορά και τις επιχειρήσεις μας σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κίνηση είναι επί του παρόντος υποτονική, με τον εμπορικό κόσμο να προσβλέπει σε αύξηση της κατανάλωσης σε συνδυασμό και με το επικείμενο άνοιγμα της εστίασης αλλά και του τουρισμού αμέσως μετά.

Σύμφωνα με τον κ. Μπούρη το 99% των επιχειρήσεων της Πρέβεζας είναι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και για την επιστροφή της αγοράς σε κανονικούς ρυθμούς χρειάζεται να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση της ρευστότητας και την παροχή των αναγκαίων κεφαλαίων κίνησης και σε άλλους κλάδους, πέραν της εστίασης και του τουρισμού, όπως η ένδυση και η υπόδηση και αυτό είναι και το αίτημα που κατέθεσε το επιμελητήριο με επιστολή του στον υπουργό Ανάπτυξης.

Ο κ. Μπούρης θύμισε τις δράσεις του Επιμελητηρίου που έχουν σαν στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων όπως η συμμετοχή τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα τα οποία επιτρέπεται να πωληθούν ηλεκτρονικά, ανεξάρτητα εάν έχουν ή όχι e-SHOP.

Χαρακτήρισε σημαντικό το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω της περιφέρειας Ηπείρου και αναφέρθηκε στην υλοποίηση του προγράμματος 200 ανέργων που έχει εγκριθεί αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται για αντίστοιχο πρόγραμμα με ωφελούμενους εργαζόμενους των ιδιωτικών επιχειρήσεων.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Γ. Μπούρης - "Στηρίζουμε όλοι την τοπική μας αγορά και τις επιχειρήσεις μας"
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5911951198978132042
Σχόλια
item