Γλυκερία: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της και τον ρόλο της ως γιαγιά Γλυκερία: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της και τον ρόλο της ως γιαγιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γλυκερία: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της και τον ρόλο της ως γιαγιά

Με αφορμή την μουσική βραδιά που ετοιμάζει στο Mega η Γλυκερία μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Η γνωστή ερμηνεύτρια σε μια σπάνια εξομολόγηση αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον γιο της Κωνσταντίνο αλλά και τον ρόλο της ως γιαγιά.

“Ο γιος μου ο Κωνσταντίνος γράφει από πολύ μικρός δική του μουσική αλλά ντρέπεται να τα βγάλει. Τώρα είναι και μια πολύ δύσκολη περίοδος για τη δισκογραφία αλλά είναι πολύ ταλαντούχος και μακάρι γιατί αυτό δεν έχει ηλικία. 

Το να κάνεις ένα δικό σου τραγούδι, Μπορείς να είσαι και λίγο πιο μεγάλος και να το κάνεις αυτό αν υπάρχει ταλέντο… Είμαι πολύ υπερήφανη γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είμαι γιαγιά και είμαστε ευτυχείς. 

Είναι ακόμα στην ορχήστρα μου. Υπάρχουν βλέμματα, ανταλλάσσουμε χαμόγελα.

Το να έχει βαρύνει το κλίμα και να γυρνάς να βλέπεις τον γιο σου και να σου σκάει ένα χαμόγελο είναι πολύ σημαντικό σου δίνει τεράστια δύναμη” ανέφερε και συνέχισε, “Ο ρόλος της γιαγιάς νομίζω ότι είναι ο ωραιότερος ρόλος που μπορεί να έχει μια γυναίκα και νομίζω ισχύει και για τον παππού. 

Η εγγονή μου έχει πάρει το όνομά μου. Ακόμα δεν έχει κλείσει τα δυο”.


epirusblog.gr
5 of 5
Γλυκερία: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της και τον ρόλο της ως γιαγιά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7824567364190100173
Σχόλια
item