Ελεονώρα Μελέτη: Πρώτη ημέρα στη δουλειά, μετά τη μάχη με τον κορονοϊό – Η αισιόδοξη ανάρτηση Ελεονώρα Μελέτη: Πρώτη ημέρα στη δουλειά, μετά τη μάχη με τον κορονοϊό – Η αισιόδοξη ανάρτηση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Πρώτη ημέρα στη δουλειά, μετά τη μάχη με τον κορονοϊό – Η αισιόδοξη ανάρτηση

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεπέρασε τον κορονοϊό και σήμερα επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της! 

Η παρουσιάστρια, πιο χαρούμενη από ποτέ αφού μπορεί να αγκαλιάζει τους αγαπημένους της και να κυκλοφορεί ελεύθερα, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς φίλους της, οι οποίοι της κράτησαν συντροφιά αυτές τις ημέρες.

“Επιστροφή στη δουλειά! Και έχω τεράστια χαρά να ξέρετε! Εδώ ο @thanosvogiatzis με ετοιμάζει για την εκπομπή και του έλεγα πως πέρασα στη καραντίνα μου! 

Του έλεγα ποσό φανταστικοί ήσασταν, ποσό μοναδική παρέα μου κρατήσατε πολλές φορές με τα μηνύματα και τις ευχές σας! Πόσο ελάχιστα μόνη ένιωθα ενώ ήμουν μόνη τελείως! Και σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου! Θέλω να προσέχετε τους εαυτούς σας παρακαλώ!

Το άτιμο κολλάει πολύ πιο εύκολα απ’ όσο νομίζουμε, αλλά με τα μέτρα όσο τα τηρούμε αυστηρά, πολύ αυστηρά, είμαστε ασφαλείς! 

Απόδειξη? Ο @psycho_25 κ το Αλεξανδράκι μας ΔΕΝ κόλλησαν παρά τη στενή επαφή που είχαμε τις 5 από τις 10 μέρες καραντίνας! Να προσέχετε λοιπόν! 

Όσοι το περνάτε, υπομονή, κουράγιο, και ξεκούραση. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί όπως στάθηκα εγώ, ώστε να το περνάνε στο πόδι, επομένως τη σκέψη μας σε όλους όσοι δίνουν τη μάχη τους σύντομα να βγουν νικητές. 

Και είναι πολλοί παιδιά…

Σε αλλά νέα, μύρισε άνοιξη… για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, δεν μου μύρισε ακριβώς, καθώς δεν μου μυρίζει τίποτα, αλλά τουλάχιστον βλέπω τα χρώματα! 

Και έρχεται και το Πάσχα, και έρχονται και καλύτερες μέρες για όλους μας, και σας το υπόσχομαι. Η φωτογραφία σικέ, το ξέρω, αλλά παιδιά βαρέθηκα να με βλέπω απεριποίητη δέκα μέρες. 

Άσε που είχα βγάλει και κάτι κορωνοσπυριά! Συμβαίνει μου είπαν… ευτυχώς έφυγαν… έτσι θα φύγει κ αυτό που περνάμε!

Είδατε το Ισραήλ; Ξεμπέρδεψε… σειρά μας σε λίγο. Αγάντα… Αυτά λοιπόν… Συνεχίστε τη μέρα σας! Όμορφα και θετικά… Λάθος λέξη, όχι θετικά, γιατί παραπέμπει κ άλλου… Συνεχίστε όμορφα και αισιόδοξα!”, έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελεονώρα Μελέτη: Πρώτη ημέρα στη δουλειά, μετά τη μάχη με τον κορονοϊό – Η αισιόδοξη ανάρτηση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1958536554433515416
Σχόλια
item