Γιάννης Αγγελικούσης: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του εφοπλιστή -Η κόρη του στο τιμόνι του ομίλου Γιάννης Αγγελικούσης: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του εφοπλιστή -Η κόρη του στο τιμόνι του ομίλου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννης Αγγελικούσης: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του εφοπλιστή -Η κόρη του στο τιμόνι του ομίλου

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ο 73χρονος εφοπλιστής, Ιωάννης Αγγελικούσης που νοσηλευόταν από τις 20 Μαρτίου σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας μετά από καρδιακή προσβολή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια ο εφοπλιστής απεβίωσε ήρεμα στον ύπνο του. «Η απώλειά του θα είναι δυσβάσταχτη», τονίζεται.

Σημειώνεται επίσης ότι «η κόρη του Ιωάννη Αγγελικούση, Μαρία, τον διαδέχεται ως Chief Executive Officer του Angelicousis Group of Companies».

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιάννη Αγγελικούση:

«Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης, η Μαρία Αγγελικούση, κόρη του Ιωάννη Αγγελικούση, Προέδρου του Αngelicoussis Group of Companies, αναγγέλλει τον θάνατο του πατέρα της, νωρίτερα σήμερα, 10 Απριλίου, ο οποίος απεβίωσε ήρεμα στον ύπνο του, περιστοιχιζόμενος από τα μέλη του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος. Η απώλειά του θα είναι δυσβάσταχτη.

Ο Ιωάννης Αγγελικούσης υπέστη καρδιακό επεισόδιο στις 20 Μαρτίου και παρά την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα που του παρείχε το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δεν μπόρεσε να ανακάμψει. 

Η οικογένειά του επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους ιατρούς και τους νοσηλευτές για την υποστήριξη και τη φροντίδα που του παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Το σύνολο των εργαζομένων στις επιχειρήσεις της οικογένειας Αγγελικούση σε όλον τον κόσμο ενημερώθηκαν νωρίτερα σήμερα για τα θλιβερά νέα.

Η οικογένεια παρακαλεί να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της σ’ αυτή τη στιγμή του μεγάλου πένθους.Η κόρη του Ιωάννη Αγγελικούση, Μαρία, τον διαδέχεται ως Chief Executive Officer του Angelicousis Group of Companies».


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Αγγελικούσης: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του εφοπλιστή -Η κόρη του στο τιμόνι του ομίλου
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7189777968480785840
Σχόλια
item