Βάνα Μπάρμπα: “Όταν πρωτοβγήκε η Κορινθίου ένιωσα ότι καταστράφηκα”

Καλεσμένη των Roomies βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Βάνα Μπάρμπα η οποία αναφέρθηκε στον γυναικείο ανταγωνισμό. 

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει πολύ ανταγωνιστική στο παρελθόν με τις άλλες γυναίκες ενώ αναφέρθηκε και στην Μαρία Κορινθίου που όταν την πρωτοείδε ένιωσε ότι καταστράφηκε.

“Έτυχε η γυναικεία συνεργασία να κάτσει σε σας και να είναι καλή. Αυτά είναι μπούρδες. Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από την φύση τους. Πάντα.

Δηλαδή μην κοιτάς εγώ τώρα που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη, ας ήμουν στην ηλικία τους και θα σου ‘λεγα εγώ! Θα καθόμουν πλάι στην Ντορέττα έτσι άνετα; Απλά τώρα είμαι σε μια άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη” είπε.

«Παλαιότερα δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουν. Το γυναικείο φύλο έφευγε! Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα οπότε… Το είχα λύσει. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι και έμενα μόνη με δυο τρεις άντρες. 

Όταν, όμως, μεγάλωσα και άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή, να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα! Δεν τις άντεχα» πρόσθεσε η ηθοποιός στο Roomies.

«Όταν βγήκε η Κορινθίου που ήταν ένα αστέρι, λέω «αμάν, πάει πια! Κάηκα»! Την οποία Μαρία την αγαπάω και είναι εξαιρετικό πλάσμα. Είμαστε και οι δυο αγαπημένες πολύ. Όταν πρωτοβγήκε με είχε πιάσει η καρδιά μου! Λέω πάει, καταστράφηκα». 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Βάνα Μπάρμπα: “Όταν πρωτοβγήκε η Κορινθίου ένιωσα ότι καταστράφηκα”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6637357613567607139
item