Σοφία Νομικού: Η συνεργάτιδα της Δούκισσας Νομικού ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και μιλά για τις καμπύλες της Σοφία Νομικού: Η συνεργάτιδα της Δούκισσας Νομικού ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και μιλά για τις καμπύλες της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σοφία Νομικού: Η συνεργάτιδα της Δούκισσας Νομικού ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και μιλά για τις καμπύλες της

Μία πολύ τρυφερή περίοδο διανύει η Σοφία Νομικού, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει την απόλυτη ευτυχία και σε προσωπικό επίπεδο. Η γνωστή hairstylist είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της και απολαμβάνει να βλέπει μέρα με τη μέρα την κοιλίτσα της να μεγαλώνει.

Η χαρμόσυνη είδηση είχε αποκαλυφθεί από την ίδια τη Σοφία Νομικού πριν από ένα μήνα στον αέρα του Super Makeover, εκπλήσσοντας τους συνεργάτες της.

Πριν από λίγη ώρα, η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα της και επισήμανε πόσο της αρέσουν οι καμπύλες που έχουν δημιουργηθεί στο σώμα της.  

“27 weeks today! Δεν υπάρχει κάτι πιο χαριτωμένο από τις γόνιμες καμπύλες που αποκτά η γυναίκα όταν περιμένει μωρό! Θα τολμούσες κολλητό φόρεμα την περίοδο της εγκυμοσύνης; Το βρίσκω πολύ cute”, έγραψε η Σοφία Νομικού.

Δες τις φωτογραφίες:

epirusblog.gr
5 of 5
Σοφία Νομικού: Η συνεργάτιδα της Δούκισσας Νομικού ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και μιλά για τις καμπύλες της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2270876752135344570
Σχόλια
item