Βικτώρια Καρύδα: «Τι ικανοποίηση να έχω με τα ισόβια; Ο άνδρας μου δεν είναι μαζί μας»

Στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Βικτώρια Καρύδα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ποινή που επιβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στους δολοφόνους του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, τονίζοντας πως ό, τι και να γίνει δε θα έχει ποτέ πίσω τον αγαπημένο της.

Παράλληλα, η Βικτώρια Καρύδα αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνουμε με τον κορωνοϊό και εξέφρασε το παράπονό της για τα μέτρα αλλά και για το γεγονός ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

Οι δηλώσεις της Βικτώριας Καρύδα

«Έχω ξενερώσει με τους νόμους που έχουν βγάλει. Πλέον σαν πρόβατα. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε, αλλά το κράτος μπορεί να βγάλει από παντού. Τα παιδιά μου κάθονται σαν ζόμπι στους υπολογιστές. 

Θα πεθάνουμε από τη στενοχώρια και τα ψυχολογικά προβλήματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγουν οι παιδικές χαρές και τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

Στη ζωή μου έχω καταλάβει πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Έκοψα πολλούς ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δυστυχώς μετά το θάνατο του άνδρα μου ήθελαν να με εκμεταλλευτούν και να κοιτάξουν το συμφέρον τους. 

Είναι πολλά αυτά που μου έκαναν και ντρέπομαι να μιλήσω γι’ αυτά. Στη ζωή κάποια στιγμή όλα πληρώνονται. Ό,τι δίνεις παίρνεις.

Αυτά τα ισόβια που είναι δέκα χρονάκια δεν είναι ισόβια. Όμως αν είναι έτσι οι νόμοι, είμαι αναγκαστικά ευχαριστημένη. Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια, τέλος. Εγώ κάθε μέρα τον ζω και τον σκέφτομαι τον Γιάννη μου και τον βλέπω κάθε μέρα στο όνειρό μου. 

Τι ικανοποίηση να έχω με τα ισόβια; Ο άνδρας μου δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ πάλι μαζί μας. Όμως είναι ο φύλακας-άγγελός μου και τον νιώθω κάθε μέρα δίπλα μου πολλές μέρες σε έντονο βαθμό», είπε χαρακτηριστικά η Βικτώρια Καρύδα.

Ανατριχιαστική η ανάρτηση της Βικτώριας Καρύδα για την ονομαστική εορτή του Γιάννη Μακρή

Η Βικτώρια Καρύδα «ράγισε» καρδιές με την ανάρτηση που έκανε αναφορικά με την ονομαστική εορτή του δολοφονημένου συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το τραγικό συμβάν του θανάτου του επιχειρηματία, έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Βούλας.

Η πληγή της απώλειας του φαίνεται να μην έχει επουλωθεί ακόμα για την σύζυγο του, Βικτώρια Καρύδα, η όποια φαίνεται να μην τον ξεχνάει λεπτό.

Την ίδια στιγμή που βρισκόταν στο Ντουμπάι για γιορτές, ραγίζει καρδιές με την ανάρτηση που έκανε εις μνήμην της ονομαστικής εορτής του Γιάννη Μακρή.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγο της, στην οποία απεικονίζονται και οι δύο δίνοντας μάλιστα ένα τρυφερό φιλί.

Στην φωτογραφία έγραψε: «Χρόνια πολλά my angel».

Βικτώρια καρύδα γιάννης μακρής


epirusblog.gr
5 of 5
Βικτώρια Καρύδα: «Τι ικανοποίηση να έχω με τα ισόβια; Ο άνδρας μου δεν είναι μαζί μας»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5154389644889386945
item